ingyen

A lélek polcai Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Popper Gábor

A lélek polcai

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

Ez a kötet alapvetően két vonalat követ. Egyik a humor, melynek segítségével igyekeztem a napi aktualitásokat, visszásságokat, is megjelentetni, de a spontán szórakoztatás is célom. Ha azokat a jelenségeket, melyek mindennapjainkban zavaróan hatnak, kicsit más szemszögből mutatjuk be, talán elviselhetőbbek, más szemüvegen keresztül tudjuk nézni, és ez által könnyedébben megélni őket. “Nem kell túl komolyan venni AZ életet!” – lehetne a mottója ezeknek AZ írásoknak. A Magyar nyelv remek adottságait igyekeztem kihasználni AZ egyes humoros szófordulatokkal, szóviccekkel. Műfaja a stand up írásos változata, és mesék felnőtteknek.
A könyv másik iránya alapvetően AZ ezotéria egyes elemeire, AZ emberi kapcsolatokra, AZ érzelmekre épül. Azt gondolom, sokan ismerhetnek önmagukra, ha elolvassák AZ egyes novellákat. Gyakran nem merjük még önmagunknak sem feltenni azokat a léttel, elmúlással, felsőbb, éteri hatalommal kapcsolatos kérdéseket, amelyek érdekelnek minket, de szégyenből, álszeméremből hallgatunk róluk. A mai felgyorsult világban, amikor AZ információk áradata feldolgozhatatlanul özönlik ránk, amikor állandó időzavarban vagyunk, amikor fő tevékenységünk a megélhetés biztosítása, s mindezek miatt egymásra, AZ emberi kapcsolatokra alig, vagy egyáltalán nem marad időnk, fontos, hogy egy-egy történet elolvasása után elgondolkozhassunk saját életünkön, döntéseinken, kapcsolataink alakulásán.
Az embert mindig is érdekelte a tőle független, megfoghatatlan, misztikus erő, a halál utáni lét kérdése, sorsunk irányításának lehetséges módjai. Ezekre a kérdésekre, felvetésekre keresem a lehetséges válaszokat, természetesen a bizonyosság megléte nélkül, de a lehetőségnek nyitva hagyva AZ ajtót.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

Kiadó:
Saxum Kiadó Kft.
Oldalak száma:
196
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
150 gr
ISBN:
9789632482163
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2016
Árukód:
2681502 / 1156967

Üres online:1112

Könyv letöltése:888

Az ár:

A lélek polcai e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

A lélek polcai Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub A lélek polcai. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a A lélek polcai PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Olvassa el a letöltés ingyenes online A lélek polcai PDF EPUB; ingyenes e-könyv A lélek polcai DOC MOBI EPUB;Letölthető ingyen A lélek polcai FB2 DJVU; e-book Letöltés A lélek polcai iBook MOBI;Könyv letöltése A lélek polcai könyv magyar; Ingyenes online A lélek polcai PDF DOC; pdf könyv A lélek polcai KINDLE könyv;Letöltés online pdf 9789632482163 A lélek polcai FB2 EPUB; Ingyenes e-könyv pdf A lélek polcai iPad TXT;
letöltése pdf A lélek polcai ingyen
A lélek polcai pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
hangoskönyv A lélek polcai
A lélek polcai teljes könyv
letöltés A lélek polcai epub ingyenes ipad
A lélek polcai mobil könyv
üres online A lélek polcai pdf
letöltési könyv A lélek polcai Popper Gábor
letöltési könyv A lélek polcai pdf
letöltési könyv A lélek polcai MOBI ingyen magyar
A lélek polcai book pdf
A lélek polcai hangoskönyv ingyenes magyarul online
A lélek polcai letöltés epub magyar
A lélek polcai online spanyol
A lélek polcai tanulni ingyen online
letöltése könyv A lélek polcai epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

A lélek polcai.pdf

A lélek polcai.ePub

ISBN: 9789632482163

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük