ingyenes

A pokol angyala Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Jay Dobyns – Nils Johnson-Shelton

A pokol angyala

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

Ez Jay Dobyns története, azé a szövetségi ügynöké, aki elsőként férkőzött be a törvényen kívüli Hells Angels Motorcycle Club legbelsőbb köreibe. A 21 hónapon át tartó akció kis híján az életébe került, és majdnem ráment a családja és az ép esze is.

Kezdő ügynökként mellbe lőtték, úgy vásárolta a gépfegyvereket, mint más a tejet, 160 km/órás sebességgel száguldozott az autópályán, illetve részt vett a Hells Angels és halálos ellensége, a Mongols klub között kitört háborúban. Ez csak pár olyan esemény, amit Dobyns felidéz ebben a lélegzetelállító, első olvasatra hihetetlennek tűnő, de az elsőtől az utolsó szóig igaz történetben.

Dobyns nem titkolja el szívszorító kalandjának egyetlen részletét sem. A motorostalálkozókon és a klubházakban rendezett bulikon, a közös motorozások és verekedések alatt összebarátkozik kőkemény motorosokkal, a metamfetamintól hajtott nőikkel, fegyvermániásokkal, pszichopata sittesekkel, és még a Mocskos Pár nevű elitklub tagjaival is, akik a Hells Angels nevében különösen kegyetlen, erőszakos bűncselekményeket követtek el. Az erősen őrzött bulikon olyan legendás Hells Angels-tagokkal találkozik, mint Chuck Zito, Johnny Angel vagy a motorosklubok keresztapája, Ralph ,,Sonny” Barger. A beilleszkedéshez mindkét karját teletetováltatja, hogy a tiszteletüket kivívja, megfogadja, hogy bebizonyítja: kőkemény gyilkos.

A legnehezebb azonban a rákényszerített kettős élet: hűséges felesége és szerető gyermekei, valamint a motoros lét között őrlődik. Megfogadja, hogy ő lesz az első olyan szövetségi ügynök, akit a Hells Angels teljes jogú tagjának választanak, és beférkőzik a klub áthatolhatatlannak hitt legbelsőbb köreibe. Ezért nagy árat kénytelen fizetni: a cél érdekében olyan mélyre alámerül ebbe a veszélyes világba, hogy kis híján elveszti önmagát, de kénytelen rádöbbenni, hogy miközben ő beépült a klubba, az is beépült az ő életébe, és amennyire a Hells Angels tagjai sem csak kifejezetten rosszak, ő sem csak jó.

A Donnie Brasco maffiába való beépülésére emlékeztető története mindenki szemét felnyitja a motorosbandák zárt, titokzatos világára. Ilyen messzire Hunter S. Thompson korszakalkotó munkája óta nem jutott senki a Hells Angelsszel. A könyvből mindent megtudunk arról a lenyűgözően veszélyes, de egyben vonzó bajtársiasságról, a nihilizmusról, a gyűlöletről és megfélemlítésről, valamint a tagok között valóban létező testvéri szeretetről, ami az egyetlen, tősgyökeres amerikai bűnszövetkezetet jelképezi.

Információ:

Formátum:pdf.epub.lit.ibooks
mobi.ogg.rtf

Kiadó:
Twister Media Kft.
Oldalak száma:
336
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
668 gr
ISBN:
9786158010375
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2015
Árukód:
2619413 / 1147611
Illusztráció:
SZÍNES KÉPEKKEL
Fordító:
Varga Attila

Üres online:1005

Könyv letöltése:555

Az ár:

A pokol angyala e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

A pokol angyala Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub A pokol angyala. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a A pokol angyala PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Letölt Könyv A pokol angyala E-könyv magyar pdf; ingyenes e-könyv A pokol angyala DOC MOBI EPUB; Letöltés könyv A pokol angyala MOBI PDF;Letöltés ebook pdf A pokol angyala FB2 RTF TXT; Ingyenes online olvasás A pokol angyala DJVU EPUB;Olvassa el letöltés A pokol angyala iBook iPad; Letöltés A pokol angyala KINDLE könyv;Letöltés online pdf 9786158010375 A pokol angyala TXT magyar; Ingyenes e-könyv pdf A pokol angyala KINDLE;
A pokol angyala pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
A pokol angyala letöltés epub magyar
letöltése pdf A pokol angyala ingyen
A pokol angyala online spanyol
letöltési könyv A pokol angyala Jay Dobyns – Nils Johnson-Shelton
A pokol angyala book pdf
A pokol angyala mobil könyv
letöltési könyv A pokol angyala pdf
A pokol angyala teljes könyv
letöltése könyv A pokol angyala epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
letöltési könyv A pokol angyala MOBI ingyen magyar
A pokol angyala tanulni ingyen online
A pokol angyala hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltés A pokol angyala epub ingyenes ipad
üres online A pokol angyala pdf
hangoskönyv A pokol angyala


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

A pokol angyala.pdf

A pokol angyala.ePub

ISBN: 9786158010375

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük