ingyenes

Feketeleves Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Ónodi György

Feketeleves

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

17 év egy ember életében sem kevés. Eltart a köldökzsinór elvágásától a bölcsődén és az óvodán keresztül az általános iskolán át majdhogynem az érettségiig, a gólyamesétől a szexig. Egy televíziós szórakoztató műsor esetében egyedülállónak mondható ez a 17 év.
108 szereplő statiszták nélkül, 8 Kossuth-díjas művész adott rangot a műsornak, s reményeim szerint e könyvnek is. A készételt felszolgáltuk a képernyőn, a könyv inkább a fűszerekről beszél. Van benne édes és savanyú, csípős és keserű. Bajor Imre elköszönt tőlünk és Önöktől, ,,levele”, amit az égből küldött – s amelyet ki más, mint Kern András ,,fogott el” -, itt olvasható.
17 év feldolgozása nem lehet cél. Ez a könyv a kulisszákról szól, a háttérről, a támadásoktól a magasztalásig, a dicséretektől az elátkozásig, az imádattól a gyűlöletig. Mindebben volt részünk, mely jól kitapintható a korabeli kritikákból és levelekből. Szókimondás és őszinteség – ennyi volt a szándékunk mindenféle rosszindulatú áthallás nélkül. Nem gondolom, hogy a Heti Hetes sírjára ,,unokáink leborulnak”, de egy szál virág talán jár. Vagy egy elgazosodott sírhant tele pipaccsal. Letépni nem érdemes, mert szinte azonnal elhervad. A Heti Hetesnek ennyi adatott. A Feketeleves egy sajátos történelemkönyv, a ma lenyomata a jövőnek és egy kicsit a jelennek is. Egy őszinte történelemkönyv sokak bánatára és még többek örömére.

Ónodi György a kezdetektől a Heti Hetes főszerkesztője. Dolgozott operatőrként, szórakoztató műsorok forgatókönyvírójaként és más sikeres tévéműsorok producereként is. De mind közül a Heti Hetesre a legbüszkébb. Könyve nem nélkülözi a főcímben elhangzottakat: ,,Heti Hetes, minden, ami érdekes: politika, botrány, Duna-parti dumaparti, bulvár, pletyka, sztárhegyek, ez a Heti Hetes, a feketeleves…”

Információ:

Formátum:pdf.epub.lit.ibooks
mobi.ogg.rtf

Kiadó:
JAFFA KIADÓ ÉS KERESKEDELMI KFT.
Oldalak száma:
223
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
266 gr
ISBN:
9789634750055
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2017
Árukód:
2709185 / 1170771
Illusztráció:
KÉPEKKEL

Üres online:444

Könyv letöltése:1007

Az ár:

Feketeleves e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Feketeleves Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Feketeleves. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Feketeleves PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Letölt Könyv Feketeleves PDF EPUB; ingyenes e-könyv Feketeleves DOC MOBI EPUB; Letöltés könyv Feketeleves MOBI PDF; e-book Letöltés Feketeleves FB2 RTF TXT; e-book Letöltés pdf Feketeleves DOC iBook;e-könyv Download Feketeleves iPhone español; Ingyenes e-könyv Feketeleves TXT iPhone;Letöltés online pdf 9789634750055 Feketeleves FB2 EPUB;Letöltés Online Feketeleves KINDLE;
Feketeleves tanulni ingyen online
letöltési könyv Feketeleves MOBI ingyen magyar
Feketeleves mobil könyv
Feketeleves letöltés epub magyar
letöltési könyv Feketeleves pdf
hangoskönyv Feketeleves
Feketeleves pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
letöltése könyv Feketeleves epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Feketeleves hangoskönyv ingyenes magyarul online
Feketeleves book pdf
Feketeleves online spanyol
üres online Feketeleves pdf
letöltés Feketeleves epub ingyenes ipad
letöltése pdf Feketeleves ingyen
Feketeleves teljes könyv
letöltési könyv Feketeleves Ónodi György


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Feketeleves.pdf

Feketeleves.ePub

ISBN: 9789634750055

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük