ingyenes

Szülési terv Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Stephanie Gunning – Marsden Wagner

Szülési terv

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

“A szülési terv elsősorban a vajúdás mikéntjéről, nem a kimeneteléről szól. Magának a szülésnek a menetét, annak sok részfolyamatát lehetetlen megtervezni. Ki tudhatná például, milyen gyors lesz a tágulás, milyen erősek lesznek a kontrakciók? Ez a könyv arra szolgál, hogy támogassa a nőket abban, hogy gyermekük születésével kapcsolatban fölismerjék, megkeressék azt, ami számukra ideális.
Szülni izgalmas, csodálatos, az egész életet megváltoztató élmény. A nő a várandósság kezdetétől felelősséget érez a méhében hordott baba iránt. Előre sejti a hónapok alatt bekövetkező változásokat, tűnődik azok jelentésén. A gondolati és az érzelmi változásokkal párhuzamosan a teste is átalakul, fölkészül a szülésre. A várandósság végén valami megismételhetetlen történik: a hüvelyén keresztül egy körülbelül 3,5 kg-os emberi lény bukkan a napvilágra.
Minden szülés, lett légyen az első vagy sokadik – talány. Senki sem tudja megjósolni előre, hogy a vajúdás milyen lesz – hosszú vagy rövid, fájdalmas, eufórikus, nehéz vagy könnyű – vagy hogy lesz-e valamilyen komplikáció vagy sem. A gyerekszülés testi, lelki és érzelmi kitartást követel. Miközben öröm, remény és szeretet érzését váltja ki, számtalan félelmet hozhat föl az ismeretlentől, kételkedést saját szülőerejében, félelmet a traumától és a fájdalomtól, aggodalmat a gyermeke és saját biztonságával kapcsolatosan. A szülő nő védtelennek és kiszolgáltatottnak érezheti magát. De van mód arra, hogy a várandós ezt a jelentős, és érzelmileg megterhelő eseményt, a szülést nyugalmasabbá és egyszerűbbé tegye. A biztonságosabb és kellemesebb szülésélmény kulcsa abban rejlik, hogy a nő mennyire tudja elengedni és átadni magát – és hogy mennyire tud megbízni az őt körülvevőkben.
Ez a könyv személyes szülési terv készítésében segít, amelyben a várandós világosan kinyilvánítja a szakemberek felé, hogy melyek az elvárásai és a döntései a kívánt segítséggel kapcsolatban.”

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

Kiadó:
Aromakeverékek Bt.
Oldalak száma:
217
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
320 gr
ISBN:
9789638542755
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2018
Árukód:
2713124 / 1173476
Fordító:
Frigyes Júlia

Üres online:1005

Könyv letöltése:333

Az ár:

Szülési terv e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Szülési terv Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Szülési terv. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Szülési terv PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Letölt Könyv Szülési terv E-könyv magyar pdf;Letöltés Online Szülési terv DOC MOBI EPUB;Letölthető ingyen Szülési terv MOBI PDF; e-book Letöltés Szülési terv FB2 RTF TXT; e-book Letöltés pdf Szülési terv DJVU EPUB;e-könyv Download Szülési terv iPhone español;Olvassa el Szülési terv KINDLE könyv; Ingyenes e-book pdf Szülési terv FB2 EPUB;Letöltés Online Szülési terv DOC iPhone;
Szülési terv tanulni ingyen online
letöltési könyv Szülési terv Stephanie Gunning – Marsden Wagner
Szülési terv letöltés epub magyar
letöltési könyv Szülési terv MOBI ingyen magyar
letöltése pdf Szülési terv ingyen
Szülési terv pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
Szülési terv online spanyol
Szülési terv mobil könyv
üres online Szülési terv pdf
Szülési terv hangoskönyv ingyenes magyarul online
hangoskönyv Szülési terv
letöltési könyv Szülési terv pdf
letöltése könyv Szülési terv epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Szülési terv book pdf
Szülési terv teljes könyv
letöltés Szülési terv epub ingyenes ipad


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Szülési terv.pdf

Szülési terv.ePub

ISBN: 9789638542755

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük