ingyenes

Suomalais Englantilainen Raamattu No18 Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Truthbetol Joern Andre Halseth John Nelson Darby

Suomalais Englantilainen Raamattu No18

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

Tämä julkaisu sisältää kirjan Pyhä Raamattu (1938) (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) ja Darby English Bible (1890) (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) käännöksen. Siinä on 173,697 viitettä ja näytteitä 2 Raamatun formaateista. Se sisältää kirjan Pyhä Raamattu ja Darby English Bible (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) muotoiltuna luku- ja navigointiystävälliseksi formaatiksi, tai lyhyesti Navi-formaatiksi. Täältä löydät joka säkeen muunnettuna vastaavaksi kuin r1938-dby järjestys. Se sisältää täyden, erillisen version kirjasta Pyhä Raamattu ja Darby English Bible (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) , rakennettuna text-to-speech (tts)-muotoon, jotta laitteesi voi lukea Raamattua sinulle ääneen. Näin yleinen Raamattu-navigaatio toimii: Testamentilla on hakemisto sen kirjoista. TTS-formaatti (puhesynteesi) listaa kirjoja ja lukuja kirjahakemiston jälkeen. Testamentit viittaavat toisiinsa kirjan hakemistossa. Joka kirjassa on viittaus siihen testamenttiin, johon se kuuluu. Joka kirjassa on viittaus edelliseen ja seuraavaan kirjaan. Joka kirjassa on hakemisto sen luvuista. Joka luvussa on viittaus siihen kirjaan, johon se kuuluu. Joka luvussa on viittaus edelliseen ja seuraavaan lukuun. Joka luvussa on hakemisto sen säkeistä. Joka TTS:n (puhesynteesi) luvussa on viittaus vastaavaan Navi-formaatin lukuun. Joka säe on numeroitu ja niillä on viittaus siihen lukuun, mihin ne kuuluvat. Joka säe alkaa uudelta riviltä paremman luettavuuden vuoksi. TTS (puhesynteesi)-formaatissa säenumerointi ei näy. Jokainen viittaus hakemistossa vie sinut oikeaan paikkaan. Sisäänrakennettu päähakemisto viittaa kaikkiin kirjoihin kaikissa formaateissa. Uskomme että olemme rakentaneet yhden parhaista, ellemme parhaan navigointiominaisuuden, joka on sisällytetty tämänkaltaiseen ekirjaan! Se tuo jokaisen säkeen ulottuvillesi ja on täydellinen pikaiselle haulle. Ja yhdistelmä eri julkaisuja sekä sen navigaatio-ominaisuudet tekevät tästä ekirjasta ainutlaatuisen. Huomaa että puhetekstin (eli puhesynteesi, Text-To-Speech,TTS) tuki vaihtelee laitteesta riippuen. Jotkin laitteet eivät sitä tue. Jotkin tukevat vain yhtä kieltä ja toiset useita. Tässä ekirjassa käytetty TTS:n kieli on Suomalainen.

Információ:

Formátum:.pdf.djvu.epub.mobi.txt
fb2.ibooks.lit.ogg

ISBN:
9788283813777
Nyelv:
ANGOL
Kiadás éve:
2017
Árukód:
2703391 / 8131715
Formátum:
EPUB
MOBI

Üres online:665

Könyv letöltése:665

Az ár:

Suomalais Englantilainen Raamattu No18 e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Suomalais Englantilainen Raamattu No18 Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Suomalais Englantilainen Raamattu No18. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Suomalais Englantilainen Raamattu No18 PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Letölt Könyv Suomalais Englantilainen Raamattu No18 MOBI TXT;Letöltés Online Suomalais Englantilainen Raamattu No18 FB2 könyv pdf;Letölthető ingyen Suomalais Englantilainen Raamattu No18 MOBI PDF;Letöltés ebook pdf Suomalais Englantilainen Raamattu No18 FB2 RTF TXT; e-book Letöltés pdf Suomalais Englantilainen Raamattu No18 DJVU EPUB;e-könyv Download Suomalais Englantilainen Raamattu No18 iPhone español; Letöltés Suomalais Englantilainen Raamattu No18 KINDLE könyv;Letöltés online pdf 9788283813777 Suomalais Englantilainen Raamattu No18 DJVU AWZ; Ingyenes e-könyv pdf Suomalais Englantilainen Raamattu No18 iPad TXT;
Suomalais Englantilainen Raamattu No18 mobil könyv
Suomalais Englantilainen Raamattu No18 hangoskönyv ingyenes magyarul online
Suomalais Englantilainen Raamattu No18 book pdf
letöltési könyv Suomalais Englantilainen Raamattu No18 MOBI ingyen magyar
letöltési könyv Suomalais Englantilainen Raamattu No18 pdf
letöltése könyv Suomalais Englantilainen Raamattu No18 epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
letöltési könyv Suomalais Englantilainen Raamattu No18 Truthbetol Joern Andre Halseth John Nelson Darby
üres online Suomalais Englantilainen Raamattu No18 pdf
letöltése pdf Suomalais Englantilainen Raamattu No18 ingyen
Suomalais Englantilainen Raamattu No18 pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
Suomalais Englantilainen Raamattu No18 tanulni ingyen online
hangoskönyv Suomalais Englantilainen Raamattu No18
Suomalais Englantilainen Raamattu No18 online spanyol
Suomalais Englantilainen Raamattu No18 letöltés epub magyar
letöltés Suomalais Englantilainen Raamattu No18 epub ingyenes ipad
Suomalais Englantilainen Raamattu No18 teljes könyv


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Suomalais Englantilainen Raamattu No18.pdf

Suomalais Englantilainen Raamattu No18.ePub

ISBN: 9788283813777

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük