ingyenes

EXtelen döntések Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Amy Baker – Paul Fine

EXtelen döntések

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

Nem ritkán tapasztaljuk, hogy egy válás után a szülők – többé vagy kevésbé tudatosan – megpróbálják egymás ellen fordítani a közös gyermeket vagy gyermekeket. Az a szülő, aki úgy érzi, hogy módszeresen elidegenítik tőle a korábban felé szeretettel, rajongással forduló gyermekét, ilyenkor egyre-másra kapja a kért és kéretlen tanácsokat szakértőktől és civilektől egyaránt. De vajon lehetséges-e a szeretetteli kapcsolat fenntartása, megőrzése egy ellenséges környezetben? Érintett szülőként neked milyen eszközeid vannak, ha a gyermeked szeretete a tét?

Amy J. L. Baker és Paul R. Fine rátalált egy olyan módszerre, amellyel gyorsan és hatékonyan tudnak segíteni a szülői elidegenítés áldozatain. Könyvük bemutatja azt az öt stratégiát, mellyel a korábbi partner megpróbálhatja elidegeníteni a közös gyermeket a másik féltől, és hatékony eszközöket ad a másik fél kezébe, melyekkel mérsékelheti ezek következményeit.

Ez a gyakorlatias könyv a kognitív újrastrukturálás technikáját alkalmazva képessé tesz arra, hogy gondolataidnak új keretet adj, hogy szabályozd az érzelmeidet, és gondolataimnak nagyobb mozgásteret adjak. Segít leszámolni azokkal a negatív gondolati beidegződésekkel, melyek aggodalmat és rossz érzést ébresztenek benned: a nem-tudom-megcsinálni beidegződéssel, a borongás beidegződéssel, a kárhozat beidegződéssel, a mindent-vagy-semmit beidegződéssel és így tovább.

A negatív gondolati beidegződések felismerésén keresztül érezni fogod, hogy jobban kézben tudod tartani életedet, és kevesebb szomorúságot és szorongást élsz át. De a legfontosabb, hogy képes leszel tisztábban látni saját magadat és a világot.

A könyv transzdiagnosztikus megközelítésmódja meg fogja mutatni neked is, hogy a negatív gondolati beidegződéseket milyen gyorsan félre tudod tolni magad elől!

Információ:

Formátum:pdf.epub.lit.ibooks
mobi.ogg.rtf

Kiadó:
L’ HARMATTAN KFT.
Oldalak száma:
246
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
260 gr
ISBN:
9789634142980
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2017
Árukód:
2710585 / 1171822
Fordító:
Váradi Péter

Üres online:1004

Könyv letöltése:1007

Az ár:

EXtelen döntések e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

EXtelen döntések Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub EXtelen döntések. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a EXtelen döntések PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Olvassa el a letöltés ingyenes online EXtelen döntések PDF EPUB; ingyenes e-könyv EXtelen döntések FB2 könyv pdf; Letöltés könyv EXtelen döntések MOBI PDF; e-book Letöltés EXtelen döntések FB2 RTF TXT;Könyv letöltése EXtelen döntések könyv magyar;e-könyv Download EXtelen döntések iBook iPad; pdf könyv EXtelen döntések KINDLE könyv;Letöltés online pdf 9789634142980 EXtelen döntések DJVU AWZ; Ingyenes e-könyv pdf EXtelen döntések DOC iPhone;
hangoskönyv EXtelen döntések
letöltési könyv EXtelen döntések pdf
EXtelen döntések teljes könyv
EXtelen döntések book pdf
üres online EXtelen döntések pdf
letöltése pdf EXtelen döntések ingyen
EXtelen döntések tanulni ingyen online
letöltési könyv EXtelen döntések MOBI ingyen magyar
EXtelen döntések mobil könyv
letöltése könyv EXtelen döntések epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
EXtelen döntések pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
EXtelen döntések hangoskönyv ingyenes magyarul online
EXtelen döntések online spanyol
letöltés EXtelen döntések epub ingyenes ipad
EXtelen döntések letöltés epub magyar
letöltési könyv EXtelen döntések Amy Baker – Paul Fine


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

EXtelen döntések.pdf

EXtelen döntések.ePub

ISBN: 9789634142980

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük