ingyen

A jól működő házasság 7 alapelve Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

John M. Gottman – Nan Silver

A jól működő házasság 7 alapelve

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

John M. Gottman a világ egyik legismertebb pszichológusa és a párkapcsolatok területének vezető szakértője az Egyesült Államokban. Több évtizede végez utánkövetéses kutatásokat párok százainak bevonásával, aminek köszönhetően ma már elegendő 15 percig figyelnie egy pár kommunikációját, és 91%-os pontossággal meg tudja mondani, hogy kapcsolatuk tartós és elégedett lesz-e, vagy pedig elválnak egymástól. Ez a magas találati arány nem Gottman intuícióján alapszik, hanem azon a roppant mennyiségű adaton, amelyet a szakember az elmúlt évtizedek során gyűjtött és elemzett.
Gottman azonban nem azt tartja a legfontosabb tudományos eredményének, hogy nagy biztonsággal be tudja jósolni a válást, hanem hogy hét alapelven nyugvó módszere segítségével a párok jelentős részénél meg is tudja előzni azt. Kutatásainak köszönhetően ugyanis ma már nemcsak azzal vagyunk tisztában, hogy mitől megy tönkre egy párkapcsolat, de azzal is, hogy mitől működik jól, és hogyan tehető jobbá, erősebbé.
E könyv első kiadása 17 évvel ezelőtt jelent meg, és azóta több mint egymillió példány kelt el belőle világszerte alapmű lett a párok és segítő szakemberek körében egyaránt. A könyvben ismertetett stratégia ugyanis jelentősen javítja, elmélyíti, védi a párkapcsolatot és szükség esetén akár képes megmenteni is azt, ha veszélybe kerül. Gottman műve ráadásul azokat is meggyőzi, akik általában szkeptikusak a hasonló témájú könyvekkel szemben, ugyanis nem puszta elképzeléseket és véleményeket ismertet, hanem a világ legdrágább és leginnovatívabb kutatássorozata által felderített és igazolt tényeket.
A könyv átdolgozott kiadásába belekerültek az időközben végzett újabb kutatások eredményei, valamint friss tesztek és feladatok, melyek segítenek felmérni az adott házasság jelenlegi állapotát, illetve fejleszteni a párkapcsolati elégedettség szempontjából legfontosabb készségeket. A kötetben ismertetett stratégia a kapcsolatok minden szakaszában alkalmazható elköteleződés előtt, hogy meggyőződjünk arról, jó döntést készülünk-e hozni; harmonikus, boldog időszakban, amikor a legjobb eséllyel erősíthetjük meg a szövetségünket, hogy elkerüljünk számos későbbi problémát; kisebb-nagyobb gondok felbukkanása esetén, hogy javítsunk a kapcsolatunkon; és rendkívül nehéz élethelyzetekben is, amikor már a házasság fennmaradása forog kockán.
Akárhol tartunk is éppen, ha a legtöbbet szeretnénk kihozni a társunkkal közös életünkből, nagy haszonnal forgathatjuk ezt a könyvet.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

Kiadó:
KULCSLYUK KIADÓ KFT.
Oldalak száma:
352
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
410 gr
ISBN:
9786155281419
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2016
Árukód:
2692386 / 1162295
Fordító:
Török Péter

Üres online:111

Könyv letöltése:999

Az ár:

A jól működő házasság 7 alapelve e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

A jól működő házasság 7 alapelve Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub A jól működő házasság 7 alapelve. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a A jól működő házasság 7 alapelve PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Letölt Könyv A jól működő házasság 7 alapelve PDF EPUB; ingyenes e-könyv A jól működő házasság 7 alapelve FB2 könyv pdf; Letöltés könyv A jól működő házasság 7 alapelve MOBI PDF; Online ingyen Olvasás A jól működő házasság 7 alapelve FB2 RTF TXT;Könyv letöltése A jól működő házasság 7 alapelve könyv magyar; Ingyenes online A jól működő házasság 7 alapelve iPhone español; ebook pdf A jól működő házasság 7 alapelve KINDLE könyv; Ingyenes e-book pdf A jól működő házasság 7 alapelve TXT magyar;Letöltés Online A jól működő házasság 7 alapelve DOC iPhone;
A jól működő házasság 7 alapelve book pdf
A jól működő házasság 7 alapelve teljes könyv
letöltési könyv A jól működő házasság 7 alapelve MOBI ingyen magyar
A jól működő házasság 7 alapelve letöltés epub magyar
A jól működő házasság 7 alapelve tanulni ingyen online
üres online A jól működő házasság 7 alapelve pdf
A jól működő házasság 7 alapelve mobil könyv
A jól működő házasság 7 alapelve pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
letöltése pdf A jól működő házasság 7 alapelve ingyen
hangoskönyv A jól működő házasság 7 alapelve
A jól működő házasság 7 alapelve online spanyol
A jól működő házasság 7 alapelve hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltése könyv A jól működő házasság 7 alapelve epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
letöltési könyv A jól működő házasság 7 alapelve pdf
letöltés A jól működő házasság 7 alapelve epub ingyenes ipad
letöltési könyv A jól működő házasság 7 alapelve John M. Gottman – Nan Silver


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

A jól működő házasság 7 alapelve.pdf

A jól működő házasság 7 alapelve.ePub

ISBN: 9786155281419

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük