ingyenes

Immunis a változásra Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Robert Kegan – Lisa Laskow Lahey

Immunis a változásra

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

Hogyan és miért akadályozzuk önmagunkat céljaink elérésében?
Meddig fejleszthető gondolkodásmódunk rugalmassága?
Hogyan segíthetjük az általunk vezetett szervezetben dolgozó tehetségek kibontakozását?

A fejlődés természetetét gyakran tévesen értelmezzük. Úgy véljük, hogy azért kell tanulnunk és jobbá válnunk, mert a világ egyre bonyolultabb lesz, nekünk pedig alkalmazkodnunk kell hozzá. Ám az új képességek elsajátítása és a régi szokások elhagyása nem feltétlenül jelenti azt, hogy fejlődünk is, az emberi agy ugyanis sokkal immunisabb a változásra, mint gondolnánk.

Robert Kegan és Lisa Laskow Lahey változásmenedzsment-professzorok szerint egy új kihívás esetén hiába szánjuk el magunkat a változásra, gyakran mégis úgy viselkedünk, mintha egyik lábunkkal a gázpedált, a másikkal pedig a féket taposnánk. Ezért óriási szakadék tátong aközött, amit szeretnénk elérni és aközött, amire valójában képesek vagyunk. Könyvük elméleti és gyakorlati útmutató, amellyel feltárhatjuk, milyen feltételezések és aggodalmak akadályoznak minket, és kitűzhetjük a megfelelő céljainkat. Módszerükkel bármely életkorban komplexebbé tehetjük gondolkodásmódunkat, így valódi változást érhetünk el önmagunkban, csapatunkban és egész vállalatunk illetve szervezetünk szintjén is.

ROBERT KEGAN a Harvard Egyetem Meehan-díjas professzora. Harminc éve kutatja a felnőttkori fejlődés témakörét. Munkásságával jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy szakmai körökben is elfogadják: a folyamatos pszichológiai fejlődés a serdülőkor után is lehetséges, sőt szükséges is ahhoz, hogy az ember meg tudjon felelni a modern élet követelményeinek.

LISA LASKOW LAHEY a Harvard Egyetemen működő, változásmenedzsmenttel foglalkozó Change Leadership Group kutatási igazgatója. Pszichológus és oktató, az ő kutatócsapata alkotta meg azt a ma már világszerte használt, a felnőttek jelentésalkotó rendszerét feltérképező fejlődésdiagnosztikai módszert.. Publikációi és kutatásai kettős célra fókuszálnak: segítik a csapatokat abban, hogy eredményesebben tudják támogatni az egyén fejlődését, valamint az egyéneket abban, hogy a csapatok, amelyeknek a tagjai, optimálisabban teljesítsenek.

KEGAN és LAHEY több mint huszonöt éve dolgoznak együtt, közös cégük a Minds At Work, amely az állami és magánszférában működő vállalatok felső vezetői és az ő csapataik személyes és szakmai fejlődését támogatja. Munkásságuk elismeréseképp elnyerték a Bostoni Egyetem menedzsment karának Gislason-díját.

“Briliáns gondolatok a személyes és a szervezeti siker kulcsát jelentő változás folyamatának rejtélyeiről. Kötelező olvasmány minden olyan vezetőnek, akit komolyan érdekel, hogyan tudna új erősségeket kifejleszteni az embereiben és önmagában is.”
– Daniel Goleman, az Érzelmi intelligencia szerzője

“Az Immunis a változásra azt az ismerős problémát járja körül, elképesztően eredeti módon, hogy miért dőlnek dugába a legfontosabb változtatási kísérletek is. Megmutatja, hogy a változással szembeni ellenállás alapproblémái abból fakadnak, hogy a vezetők saját hozzáállása és az általuk támasztott elvárások közt néha óriási szakadék tátong. Nem ismerek még egy olyan könyvet, amely nagyobb segítséget adna a vezetőknek ahhoz, hogy megértsék, hogyan kötelezhetik el magukat a változás mellett, és hogyan ültethetik át a gyakorlatba ezen elhatározásukat.”
– Peter Senge, Az 5. alapelv szerzője,

“Ami a változást illeti, a vágy és a motiváció kevés. Kegan és Lahey megvizsgálja, miért olyan nehéz a változás, valamint innovatív és praktikus meglátásokat kínálnak arra, hogyan győzzük le a belső és külső akadályokat, és nézzünk szembe a változás jelentette kihívással.”
– Anne Sweeney, a Disney Media Works társelnöke, a Disney-ABC Television Group elnöke

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

Kiadó:
HVG Könyvek
Oldalak száma:
384
Borító:
KEMÉNYTÁBLA
Súly:
746 gr
ISBN:
9789633044544
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2017
Árukód:
2699769 / 1166149
Illusztráció:
ÁBRÁKKAL
Fordító:
Garamvölgyi Andrea

Üres online:999

Könyv letöltése:1003

Az ár:

Immunis a változásra e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Immunis a változásra Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Immunis a változásra. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Immunis a változásra PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Letölt Könyv Immunis a változásra PDF EPUB; ingyenes e-könyv Immunis a változásra DOC MOBI EPUB; Letöltés könyv Immunis a változásra MOBI PDF; Online ingyen Olvasás Immunis a változásra FB2 RTF TXT;Könyv letöltése Immunis a változásra könyv magyar;Olvassa el letöltés Immunis a változásra iBook iPad; Online 9789633044544 Immunis a változásra KINDLE könyv;Letöltés online pdf 9789633044544 Immunis a változásra DJVU AWZ; Ingyenes e-könyv pdf Immunis a változásra DOC iPhone;
letöltési könyv Immunis a változásra Robert Kegan – Lisa Laskow Lahey
Immunis a változásra letöltés epub magyar
Immunis a változásra book pdf
üres online Immunis a változásra pdf
letöltése pdf Immunis a változásra ingyen
letöltése könyv Immunis a változásra epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Immunis a változásra mobil könyv
Immunis a változásra pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
Immunis a változásra hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltés Immunis a változásra epub ingyenes ipad
Immunis a változásra online spanyol
letöltési könyv Immunis a változásra pdf
letöltési könyv Immunis a változásra MOBI ingyen magyar
hangoskönyv Immunis a változásra
Immunis a változásra tanulni ingyen online
Immunis a változásra teljes könyv


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Immunis a változásra.pdf

Immunis a változásra.ePub

ISBN: 9789633044544

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük