ingyen

Önfejlesztő kéztartások Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Késmárki László

Önfejlesztő kéztartások

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

“Szeretnénk boldog, sikeres, kiegyensúlyozott életet élni, megélni a bőséget minden megtapasztalható szinten, megvalósítani álmainkat, teljesen jelen lenni életünkben, megismerni és kiteljesíteni önmagunkat, felismerni, előhívni szunnyadó képességeinket, hallgatni belső megérzéseinkre, nyitottak lenni új dolgok befogadására, minden pillanatot fejlődésünknek szentelni, megtalálni létezésünk célját, rálelni sorsunk kulcsára, felfedezni, legyőzni és meghaladni önmagunkat, emelni tudatszintünket, fokozni agyi kapacitásunkat, felhasználni a mindannyiunkat születésünktől fogva megillető teremtőerőt, esetleg lecsendesíteni lelkünket, oldani félelmeinket, kitörölni negatív gondolati programjainkat, megnyugtatni állandóan zakatoló elménket, megtalálni belső békénket, találkozni valódi önmagunkkal, önvalónkkal? Ebben segít nekünk az Önfejlesztő kéztartások.
Ha megfelelő módon és kellő kitartással tanulmányozzuk és gyakoroljuk a könyvben leírtakat, csodás áldásban részesülhetünk.
A teremtett univerzumokban valamennyi lényt születésnél fogva megillet a teremtőerő. A teremtő energia kiapadhatatlan áramlása minden élő számára határtalan csodákat rejt és kínál. Az ember is képes megváltoztatni, újrateremteni, fejleszteni, kiteljesíteni, megvalósítani önmagát, befolyásolni környezetét és uralni sorsát.
Jelenlegi körülményeinket múltbeli gondolkodásmódunkkal alkottuk, jövőnk pedig olyan lesz, amilyenné a gondolataink segítségével most formáljuk. Gondolataink, eszméink megváltoztatásával átalakíthatjuk testünket, környezetünket, megváltoztathatjuk körülményeinket, előhívhatjuk azokat a tulajdonságokat, képességeket, adottságokat, amik potenciálisan már mind bennünk vannak, hogy ne csak azok legyünk, amit mások megnyilvánulásait, érzéseit értelmezve érzünk és gondolunk magunkról, hanem eredeti erőnket és isteni minőségünket visszanyerve a Teremtő alkotó részeivé váljunk. Amennyiben új programjaink a teremtői rendet valósítják meg és kompatibilisek jelen személyiségjegyeinkkel, intellektusunkkal, életfeladatainkkal, hivatásunkkal, tevékenységünkkel, a kozmikus tervvel és személyes fejlődésünkkel a tudás, hit, cselekedet életvezérlő-elveit használva futtathatjuk, majd telepíthetjük őket.
A könyvben szereplő 400 mudra a személyes fejlődést és a lelki kibontakozást egyaránt segíti. Lelki fejlődést szolgáló eszközként felkeltik az ember veleszületett energiáit. Rendszeres használatuk eddig el nem ért (és nem is képzelt) lelki magasságokba repít. Segítenek bennünket, hogy ne csak keressük, hanem meg is találjuk magunkban a spirituális tudáshoz és a kibontakozásunkhoz nélkülözhetetlen kulcsokat, útmutatásokat, tanácsokat és tanításokat. Minden, amire szükségünk van, már bennünk van. Arra kell használnunk a kéztartásokat, hogy megnyissák lelki és szellemi erőink szelencéjét.

Információ:

Formátum:pdf.epub.lit.ibooks
mobi.ogg.rtf

Kiadó:
ANKH KIADÓ
Oldalak száma:
232
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
380 gr
ISBN:
9789638975249
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2016
Árukód:
2689003 / 1159686
Illusztráció:
KÉPEK, RAJZOK

Üres online:665

Könyv letöltése:1002

Az ár:

Önfejlesztő kéztartások e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Önfejlesztő kéztartások Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Önfejlesztő kéztartások. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Önfejlesztő kéztartások PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Letölt Könyv Önfejlesztő kéztartások PDF EPUB;Letöltés Online Önfejlesztő kéztartások DOC MOBI EPUB; Letöltés könyv Önfejlesztő kéztartások MOBI PDF;Letöltés ebook pdf Önfejlesztő kéztartások iBook MOBI; e-book Letöltés pdf Önfejlesztő kéztartások DJVU EPUB; Ingyenes online Önfejlesztő kéztartások iPhone español; pdf könyv Önfejlesztő kéztartások TXT iPhone;Letöltés online pdf 9789638975249 Önfejlesztő kéztartások FB2 EPUB;Letöltés Online Önfejlesztő kéztartások DOC iPhone;
letöltése pdf Önfejlesztő kéztartások ingyen
letöltési könyv Önfejlesztő kéztartások MOBI ingyen magyar
letöltési könyv Önfejlesztő kéztartások Késmárki László
Önfejlesztő kéztartások book pdf
üres online Önfejlesztő kéztartások pdf
Önfejlesztő kéztartások online spanyol
Önfejlesztő kéztartások mobil könyv
Önfejlesztő kéztartások letöltés epub magyar
letöltése könyv Önfejlesztő kéztartások epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Önfejlesztő kéztartások hangoskönyv ingyenes magyarul online
Önfejlesztő kéztartások teljes könyv
letöltés Önfejlesztő kéztartások epub ingyenes ipad
Önfejlesztő kéztartások tanulni ingyen online
Önfejlesztő kéztartások pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
hangoskönyv Önfejlesztő kéztartások
letöltési könyv Önfejlesztő kéztartások pdf


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Önfejlesztő kéztartások.pdf

Önfejlesztő kéztartások.ePub

ISBN: 9789638975249

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük