ingyenes

A nemzetközi polgári repülés joga Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Sipos Attila

A nemzetközi polgári repülés joga

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

A repülés modern világunkban az utolsó nagy kalandok egyike, egyfajta jelképes ablak, amelyen keresztül a jövőbe pillanthatunk. A jövőbe, hiszen a légi közlekedési iparág már most olyan technikai, szervezeti és igazgatási megoldásokat alkalmaz, melyeket az élet más területein csak évek vagy évtizedek múlva fognak felhasználni. A repülőgépek olyan gyorsak és biztonságosak lettek, hogy a repülés merész kalandból tömegközlekedéssé vált. A nagyvárosok mellett légikikötők épültek, ahonnan percenként szállnak fel és indulnak repülőgépek a világ minden tájára. Az egykor oly hatalmas és titokzatos földgolyó kicsiny “labdává” zsugorodott, melynek bármely pontjára néhány óra alatt eljuthatunk. 
A repülés korunk legbiztonságosabb közlekedési formája, amely kivételes szellemi teljesítményeket, technikai innovációt és jelentős értékeket integrál. A légi közlekedés az egyik legszabályozottabb iparág. Összefüggéseinek megértéséhez a nemzetközi jog légijogi szabályainak ismeretére van szükség. A légijog a nemzetközi jog minőségileg elkülönült, sajátos struktúrával rendelkező része, amely a tengerjog évszázados hagyományaiból merítve alakult ki, és vált a jogtudomány egyik legfiatalabb és legmodernebb ágává. A légijog önálló jogág. Egyedi voltát a repülésbiztonsággal (safety) és a légiközlekedés-védelemmel (security) szemben támasztott rendkívül szigorú, olykor “vérrel írt” követelmények teremtik meg. 
A szerző közel 100 jogeseten keresztül és 30 ábrával szemléltetve a polgári repülés e kevésbé ismert, zárt világába kalauzolja el az olvasót. A könyv a szerző több évtizedes szakmai tapasztalatára épít. Célja a nemzetközi jog e kivételesen izgalmas területének a repülés iránt érdeklődő közönséggel való megismertetése, a repülés területén dolgozó szakemberek mindennapi munkájának segítése, illetve az elméleti és gyakorlati jogászok tudásának gyarapítása, látókörük szélesítése.
A könyvben részletesen kerül bemutatásra a nemzetközi légijog két legfontosabb alapszerződése: a nemzetközi polgári repülésről szóló Chicagói Egyezmény (1944) és a nemzetközi légi fuvarozásra vonatkozó egyes jogszabályok egységesítéséről szóló Montreali Egyezmény (1999), továbbá minden jelentős nemzetközi légijogi szerződés. A Chicagói és a Montreali Egyezmények “időtálló” jogforrások, érdemi módosításukra alig került sor, így a könyvben feltárt összefüggések és jogi megoldások évtizedek múlva is szolgálják majd az olvasót.

Információ:

Formátum:pdf.epub.lit.ibooks
mobi.ogg.rtf

Kiadó:
ELTE Eötvös Kiadó Kft.
Oldalak száma:
507
Borító:
KEMÉNYTÁBLA
Súly:
972 gr
ISBN:
9789633122914
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2018
Árukód:
2715446 / 1175318
Sorozat:
ELTE JOGI KARI TANKÖNYVEK

Üres online:1004

Könyv letöltése:1004

Az ár:

A nemzetközi polgári repülés joga e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

A nemzetközi polgári repülés joga Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub A nemzetközi polgári repülés joga. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a A nemzetközi polgári repülés joga PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Olvassa el a letöltés ingyenes online A nemzetközi polgári repülés joga MOBI TXT;Letöltés Online A nemzetközi polgári repülés joga DOC MOBI EPUB;Letölthető ingyen A nemzetközi polgári repülés joga MOBI PDF;Letöltés ebook pdf A nemzetközi polgári repülés joga FB2 RTF TXT; Ingyenes online olvasás A nemzetközi polgári repülés joga DOC iBook; Ingyenes online A nemzetközi polgári repülés joga iPhone español; Letöltés A nemzetközi polgári repülés joga KINDLE könyv;Letöltés online pdf 9789633122914 A nemzetközi polgári repülés joga TXT magyar;Letöltés Online A nemzetközi polgári repülés joga KINDLE;
A nemzetközi polgári repülés joga teljes könyv
letöltése könyv A nemzetközi polgári repülés joga epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
üres online A nemzetközi polgári repülés joga pdf
A nemzetközi polgári repülés joga book pdf
letöltési könyv A nemzetközi polgári repülés joga MOBI ingyen magyar
letöltési könyv A nemzetközi polgári repülés joga pdf
A nemzetközi polgári repülés joga letöltés epub magyar
A nemzetközi polgári repülés joga pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
letöltése pdf A nemzetközi polgári repülés joga ingyen
A nemzetközi polgári repülés joga online spanyol
hangoskönyv A nemzetközi polgári repülés joga
A nemzetközi polgári repülés joga mobil könyv
A nemzetközi polgári repülés joga hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltés A nemzetközi polgári repülés joga epub ingyenes ipad
A nemzetközi polgári repülés joga tanulni ingyen online
letöltési könyv A nemzetközi polgári repülés joga Sipos Attila


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

A nemzetközi polgári repülés joga.pdf

A nemzetközi polgári repülés joga.ePub

ISBN: 9789633122914

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük