ingyen

Minecraft – A sziget Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Max Brooks

Minecraft – A sziget

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

Miután partra sodródott, a magányos hajótörött körülnéz. Hol vagyok? Ki vagyok? És miért áll minden blokkokból? Ám nincs ideje arra, hogy a napon sütkérezzen: kezd besötétedni, és várja őt egy új, izgalmas, felfedezésre váró világ!
Ami most a legfontosabb: vacsorát találni. Ami a második legfontosabb: nem valaminek a vacsorájává válni. Mert a sziget nem lakatlan. Mások is vannak itt, többek között az éjszaka közeledtével előbújó zombihorda. Ebből a káoszból kiutat találni olyan kihívás, amely semmi máshoz nem fogható. Mégis, ki tudna otthont építeni, miközben menekülnie kell a felrobbanó creeperek, a felfegyverzett csontvázak és a megállíthatatlanul hömpölygő forró láva elől? Ráadásul úgy, hogy nincs a közelben segítség, leszámítva pár összeeszkábált szerszámot és néhány bölcs tanácsot a legvalószínűtlenebb baráttól: egy tehéntől.
Ebben a világban a szabályoknak nem mindig van értelmük, de a bátorság és a kreativitás meghozza az eredményét. Fedezd fel az erdőket, foszd ki a rejtett, föld alatti járatokat, győzd le az élőhalott mobokat, és ha sikerrel jársz, a sziget felfedi előtted titkait!

“Nem várom, hogy elhidd, amit erről a világról írok, bár ha ezeket a szavakat olvasod, az azt jelenti, hogy már te is itt vagy. Talán már jó ideje barangolsz a világban, de a szigetet csak most fedezted fel. Vagy, ahogy nekem, úgy neked is a sziget által mutatkozott meg ez a világ. Ha egyedül vagy, zavartan és rémülten, akkor pontosan tudod, milyen volt az első napom. Ez a hely néha útvesztőnek tűnik, mintha csak kínozni akarna. Az igazság azonban az, hogy tanít, a megpróbáltatásai pedig leckék álruhában.
Ezért hagytam hátra ezt a könyvet: hogy az én kalandom történetével megkönnyítsem a tiédet.”

Max Brooks író, előadó, valamint a West Point-i Modern War Institute külsős munkatársa. Legsikeresebb könyvei a Zombi túlélőkézikönyv és a World War Z – Zombiháború, utóbbiból 2013-ban készítettek filmet Brad Pitt főszereplésével. Legfontosabb képregényei: The Extinction Parade, G.I. Joe: Hearts & Minds és a New York Times bestseller, a The Harlem Hellfighters.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

Kiadó:
KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT
Oldalak száma:
304
Borító:
FÜLES, KARTONÁLT
Súly:
342 gr
ISBN:
9789634371298
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2018
Árukód:
2706235 / 1168888
Fordító:
Turcsányi Réka

Üres online:444

Könyv letöltése:555

Az ár:

Minecraft – A sziget e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Minecraft – A sziget Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Minecraft – A sziget. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Minecraft – A sziget PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Letölt Könyv Minecraft – A sziget PDF EPUB; ingyenes e-könyv Minecraft – A sziget DOC MOBI EPUB; Letöltés könyv Minecraft – A sziget MOBI PDF; e-book Letöltés Minecraft – A sziget FB2 RTF TXT;Könyv letöltése Minecraft – A sziget könyv magyar;e-könyv Download Minecraft – A sziget iPhone español; Ingyenes e-könyv Minecraft – A sziget KINDLE könyv; Ingyenes e-book pdf Minecraft – A sziget TXT magyar; Ingyenes e-könyv pdf Minecraft – A sziget iPad TXT;
Minecraft – A sziget online spanyol
letöltés Minecraft – A sziget epub ingyenes ipad
Minecraft – A sziget pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
letöltési könyv Minecraft – A sziget pdf
Minecraft – A sziget hangoskönyv ingyenes magyarul online
Minecraft – A sziget letöltés epub magyar
letöltési könyv Minecraft – A sziget MOBI ingyen magyar
letöltése pdf Minecraft – A sziget ingyen
hangoskönyv Minecraft – A sziget
Minecraft – A sziget mobil könyv
Minecraft – A sziget tanulni ingyen online
letöltési könyv Minecraft – A sziget Max Brooks
letöltése könyv Minecraft – A sziget epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Minecraft – A sziget book pdf
Minecraft – A sziget teljes könyv
üres online Minecraft – A sziget pdf


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Minecraft – A sziget.pdf

Minecraft – A sziget.ePub

ISBN: 9789634371298

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük