ingyen

Spirituális gyógyítás Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Diethard Stelzl

Spirituális gyógyítás

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

A betegségek által fizikai testünk segítő szándékkal figyelmeztet bennünket arra, hogy elveszítettük a külső és belső világ közti egyensúlyt, elveszítettük a kapcsolatot az egyetemes, Isteni Renddel. A szerző felhívja figyelmünket, hogy a tüneti kezelés nem megoldás, hiszen a probléma mélyen a lelkünkből ered, esetleg korábbi életünkből. Az okok felismerésében segítő kezet nyújtanak a spirituális gyógyítók, ám tartós gyógyulást csak önmagunktól várhatunk, e jótékony folyamatot mindenkinek magának kell elősegítenie lényének mélyéről. A spirituális gyógyítás utat mutat az ősi egység eléréséhez: a mindenséghez, az ősforráshoz való visszatérést segíti elő!

A könyvben bemutatott elméleti és gyakorlati ismeretek a hawaii HUNA-tanokon alapulnak, melyeknek bölcsessége és tudáskincse az ősi atlantiszi kultúrába nyúlik vissza. Az érintéssel, kézrátétellel történő gyógyítás képessége a rendkívüli gyógyító erővel rendelkező kiválasztottak, az atlantiszi kristálygyógyászok öröksége.

A Spirituális gyógyítás című könyv két kötetben részletesen és átfogóan ismerteti, miként alkalmazható egyszerű kézrátétellel ez az ősrégi, s mégis forradalmian új gyógymód. Az első kötet feltárja a spirituális gyógyítás alapjait és feltételeit: az egyetemes rend szerkezetét, az ember és a kozmosz felépítését, a morfogenetikus mezők jelentőségét, az ember energiáinak körforgását, az aurát és a fizikai testet.

A szerző a spirituális gyógyítás kétféle hagyományát elemzi: az atlantiszi kristálygyógyászatot és Jézus Krisztus gyógymódját. A függelékben egy részletesen kidolgozott tanácsadási mintát és számos tesztlapot találhatunk. Elsajátíthatjuk a bennünk rögződött negatív programok megszüntetésének szertartását.

Dr. Diethard Stelzl HUNA-oktató, REIKI-mester, -oktató és lélekgyógyász. Évek óta foglalkozik alternatív gyógyászattal, a fénnyel és a színekkel, biorezonanciás módszerekkel, szakrális geometriával, energiamunkával és információs gyógyászattal.

Információ:

Formátum:pdf.epub.lit.ibooks
mobi.ogg.rtf

Kiadó:
BIOENERGETIC KIADÓ KFT.
Oldalak száma:
230
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
458 gr
ISBN:
9789632911724
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2013
Árukód:
2235739 / 1090466
Illusztráció:
KÉPEKKEL ÉS RAJZOKKAL
Fordító:
Makra Júlia

Üres online:999

Könyv letöltése:1006

Az ár:

Spirituális gyógyítás e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Spirituális gyógyítás Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Spirituális gyógyítás. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Spirituális gyógyítás PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Letölt Könyv Spirituális gyógyítás E-könyv magyar pdf;Letöltés Online Spirituális gyógyítás FB2 könyv pdf;Letölthető ingyen Spirituális gyógyítás MOBI PDF; Online ingyen Olvasás Spirituális gyógyítás iBook MOBI; e-book Letöltés pdf Spirituális gyógyítás DOC iBook;e-könyv Download Spirituális gyógyítás iBook iPad;Olvassa el Spirituális gyógyítás TXT iPhone;Letöltés online pdf 9789632911724 Spirituális gyógyítás FB2 EPUB;Letöltés Online Spirituális gyógyítás DOC iPhone;
hangoskönyv Spirituális gyógyítás
letöltési könyv Spirituális gyógyítás MOBI ingyen magyar
Spirituális gyógyítás online spanyol
letöltése könyv Spirituális gyógyítás epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
letöltési könyv Spirituális gyógyítás Diethard Stelzl
Spirituális gyógyítás book pdf
üres online Spirituális gyógyítás pdf
letöltés Spirituális gyógyítás epub ingyenes ipad
Spirituális gyógyítás tanulni ingyen online
Spirituális gyógyítás teljes könyv
letöltési könyv Spirituális gyógyítás pdf
Spirituális gyógyítás hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltése pdf Spirituális gyógyítás ingyen
Spirituális gyógyítás pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
Spirituális gyógyítás mobil könyv
Spirituális gyógyítás letöltés epub magyar


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Spirituális gyógyítás.pdf

Spirituális gyógyítás.ePub

ISBN: 9789632911724

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük