ingyenes

Shaderprogramozás Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Nyisztor Károly

Shaderprogramozás

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

Eltelt három év a „Grafika és játékprogramozás DirectX-szel” című könyvünk megjelenése óta. A fogadtatás nagyon jó, és ezúton is köszönjük a számos visszajelzést: semmi sem motivál jobban egy szakkönyvírót, mint Olvasói köszönő szavai. És íme, itt az ígért folytatás!
Óriási igény jelentkezett egy igencsak aktuális témakör feldolgozására, amely nélkül egyre nehezebb elképzelni a játékfejlesztést. A shaderekről van szó, amelyek teljességgel leváltották a rugalmatlan, rögzített műveleti sorrendű csővezetéket, amely a grafikus processzor vezérlését állapotokon keresztül valósította meg. Utóbbit a Microsoft száműzte a DirectX 10-es verziójától felfele, és a Microsoft Xbox 360-as konzoljára sem fejleszthetünk már alkalmazást a régi jó „Fixed Function Pipeline” támogatásával.
A játékfejlesztők talán a legkreatívabbak a programozók között. Nehezen tűrik, ha korlátozzák Őket. Korábban portszinten programoztuk a grafikus chipeket, és mai szemmel hihetetlen hatásokat csalogattunk elő az immár kőkorszakinak számító EGA- és VGA-kártyákból. Aztán jött a szép új világ – Windows95 és 3D-gyorsítók; az assembly-tudásnál egyszer csak fontosabb lett néhány keretrendszer-API és az objektumorientáltság ismerete. Azonban viszonylag gyorsan mindenkinek – játékosoknak és fejlesztőknek egyaránt – elege lett a matt, műanyag hatású képi világból, amely a játékokból visszaköszönt.
Törvényszerű volt tehát a változás. Az idő kereke kisvártatva fordult: gyakorlatilag újra felismertük, hogy sokkal többet ki lehet hozni a vasból, ha az ő nyelvét beszéljük.
A mai fejlesztő helyzete azonban sokkal jobb, hiszen a hardverközeli szintaxis helyett egyből valamelyik magas szintű shadernyelvvel kezdheti, és a tényleges feladatra koncentrálhat, a grafikus processzor regisztereinek megismerése helyett.

Információ:

Formátum:.pdf.djvu.epub.mobi.txt
fb2.ibooks.lit.ogg

Kiadó:
SZAK KIADÓ KFT.
Oldalak száma:
434
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
720 gr
ISBN:
9789639863095
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2009
Árukód:
2202075 / 1056780

Üres online:1003

Könyv letöltése:1005

Az ár:

Shaderprogramozás e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Shaderprogramozás Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Shaderprogramozás. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Shaderprogramozás PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Olvassa el a letöltés ingyenes online Shaderprogramozás E-könyv magyar pdf;Letöltés Online Shaderprogramozás FB2 könyv pdf;Letölthető ingyen Shaderprogramozás MOBI PDF;Letöltés ebook pdf Shaderprogramozás FB2 RTF TXT; e-book Letöltés pdf Shaderprogramozás DJVU EPUB; Ingyenes online Shaderprogramozás iBook iPad; ebook pdf Shaderprogramozás KINDLE könyv; Ingyenes e-book pdf Shaderprogramozás DJVU AWZ;Letöltés Online Shaderprogramozás iPad TXT;
Shaderprogramozás book pdf
letöltés Shaderprogramozás epub ingyenes ipad
hangoskönyv Shaderprogramozás
letöltési könyv Shaderprogramozás Nyisztor Károly
letöltése pdf Shaderprogramozás ingyen
Shaderprogramozás tanulni ingyen online
Shaderprogramozás mobil könyv
letöltése könyv Shaderprogramozás epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Shaderprogramozás online spanyol
Shaderprogramozás hangoskönyv ingyenes magyarul online
Shaderprogramozás teljes könyv
Shaderprogramozás pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
üres online Shaderprogramozás pdf
letöltési könyv Shaderprogramozás pdf
Shaderprogramozás letöltés epub magyar
letöltési könyv Shaderprogramozás MOBI ingyen magyar


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Shaderprogramozás.pdf

Shaderprogramozás.ePub

ISBN: 9789639863095

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük