ingyenes

A Mandible család Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Lionel Shriver

A Mandible család

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

A közeljövő Amerikájában játszódó, sugárzóan szellemes, éleslátó regény egy valamikori jómódú család négy generációját követi nyomon, amint keresztülbotorkálnak a – nagyon is ijesztően valóságosnak tűnő – országos méretű adósságválságtól romokban heverő amerikai gazdaságot megrázó utórengéseken.

Az Egyesült Államok 2029-ben vérontás nélküli világháborúba keveredik, amely idővel amerikai családok millióinak megtakarítását teszi semmivé. A nemzetközi devizatőzsdén a ,,mindenható dollár” értéke egyik napról a másikra óriásit zuhan, és helyét egy új globális fizetőeszköz, a bancor veszi át. Az elnök megtorlásul bejelenti, hogy Amerika nem tesz eleget hitel-visszatérítési kötelezettségeinek. Számlái fedezésére a kormány pénzt nyomtat. Ami kevés tényleges valuta a takarékoskodóknál megmarad, azt egykettőre elnyeli az elszabadult infláció.
A Mandible család kilencvenhét éves pátriárkájuk halála után jókora örökségre számított. Miután szülői jussuk semmivé porlad, a kezdeti szimpla csalódás a puszta túlélést jelentő kihívásba torkollik.
Avery ingerült, amiért nem vásárolhat olívaolajat, Florence nővére viszont földönfutóvá lett családtagokat kénytelen befogadni szűkös háztartásába. Nollie nénikéjük, a külföldön élő írónő hetvenhárom évesen egy olyan országba tér haza, amelyre rá sem ismer.
Nollie fivére, Carter azon füstölög, hogy megtébolyodott mostohaanyjukról neki kell gondoskodnia, mert idősek otthonára immár nem telik. Az egykor jobb napokat látott amerikai családot csupán Florence csodabogár tinédzser fia, Willing, a közgazdasági autodidakta menti meg az utcára kerüléstől.

Lionel Shriver többek között a Nagytestvér, a The New Republic, a National Book Award-döntős Ennyit erről, a New York Times bestseller Születésnap után, és az Orange-díjat nyert Beszélnünk kell Kevinről szerzője. Újságcikkei jelennek meg a Guardianben, a New York Timesban, a Wall Street Journalben és számos egyéb sajtótermékben. Londonban és a New York-i Brooklynban él.

Információ:

Formátum:.pdf.djvu.epub.mobi.txt
fb2.ibooks.lit.ogg

Kiadó:
GABO KÖNYVKIADÓ ÉS KERESK.KFT.
Oldalak száma:
504
Borító:
KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly:
588 gr
ISBN:
9789634065531
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2017
Árukód:
2708031 / 1170092
Fordító:
Komló Zoltán

Üres online:1004

Könyv letöltése:1010

Az ár:

A Mandible család e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

A Mandible család Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub A Mandible család. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a A Mandible család PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Olvassa el a letöltés ingyenes online A Mandible család E-könyv magyar pdf;Letöltés Online A Mandible család DOC MOBI EPUB;Letölthető ingyen A Mandible család MOBI PDF; e-book Letöltés A Mandible család FB2 RTF TXT; Ingyenes online olvasás A Mandible család DOC iBook; Ingyenes online A Mandible család iBook iPad;Olvassa el A Mandible család KINDLE könyv; Ingyenes e-book pdf A Mandible család DJVU AWZ; Ingyenes e-könyv pdf A Mandible család iPad TXT;
A Mandible család book pdf
letöltési könyv A Mandible család MOBI ingyen magyar
letöltési könyv A Mandible család Lionel Shriver
A Mandible család teljes könyv
letöltési könyv A Mandible család pdf
A Mandible család hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltése pdf A Mandible család ingyen
letöltése könyv A Mandible család epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
A Mandible család mobil könyv
A Mandible család tanulni ingyen online
hangoskönyv A Mandible család
A Mandible család letöltés epub magyar
A Mandible család pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
A Mandible család online spanyol
letöltés A Mandible család epub ingyenes ipad
üres online A Mandible család pdf


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

A Mandible család.pdf

A Mandible család.ePub

ISBN: 9789634065531

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük