ingyenes

A szívtől a kézig Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Ferenc Pápa – Karikó Éva (Összeáll.

A szívtől a kézig

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

Sajnos Európában a templomaink kiürülnek, ha képtelenek leszünk változtatni, akkor üresek is maradnak. Ferenc pápa egy megcsontosodott egyházban egy változtatni akaró, változtatni tudó karizmatikus személy, aki hiszem, hogy a Szentlélek vezetésével kormányozza a lelki megújulásra áhítozó egyházunkat, ezért én bízom benne, mellette állok, és minden erőmmel segítem őt. Annak, aki kritizálja Ferenc pápát, egyetlen kérdést teszek fel: Vajon ha maga Jézus Krisztus lenne a pápa, mit tenne másképpen, mint amit a jelenlegi Szentatya tesz? Biztos vagyok benne, hogy ezt az irányt vinné tovább, csak sokkal radikálisabban, még akkor is, ha újabb nagypéntekbe torkollna az útja!
Krisztus azért küldött a világba, hogy szeretetünkkel gyógyítsuk, és nem azért, hogy elítéljük egymást. Nekünk nem legyőznünk kell a másikat, hanem békében, jó testvérekként együtt kell építenünk Isten országát! Lépjünk ki pazarló, kapzsi, önző életvitelünkből, és térjünk meg! Álljunk felekezettől függetlenül korunk legnagyobb prófétája mögé! Fogjunk össze, és indítsunk el egy újabb, világunkat megtisztító, gyógyító, arcunkat az igaz értékek felé fordító reformációt!
Böjte Csaba

Sokszor nem értem Jézust. Még a vele szoros közelségben élő főapostol sem tudta elképzelni, hogy mestere erőszakmentes megváltóterve valóban üdvös. Péternek – emberi szempontból – sokkal frappánsabb ötletei voltak a megoldásról. Ma már látjuk, hogy éppen Jézus (látszólag értelmetlen) elgondolása: szenvedése, keresztáldozata és feltámadása kellett ahhoz, hogy megtapasztaljuk, mennyire – gyakorlatilag az utolsó csepp véréig – szeret minket az Isten. És a mártírok vére valóban magvetés volt, amelyekből új hívők nőttek ki, holott az erőszakmentes mentalitású közösségnek racionális emberi számítás szerint a farkastörvények uralta világban pár év alatt ki kellett volna pusztulnia.
Ferenc pápát sem mindig értem, sokat kér tőlünk, nagyok az elvárásai, különösen a migránsokkal kapcsolatos szavai keltenek sokunkban félelmet. Persze megértően beszél ő arról is, hogy félelmeinket nem könnyű megzabolázni, de ezt nem hozzák a szalagcímek. Jézus, miként a pápa is, nemcsak igazságos, hanem irgalmas is. Ebben a kérdésben is. Az igazság és az irgalmasság között látszólag ellentmondás, nagy szakadék van, mégis szorosan összekapcsolódnak, mint az olló két fele. Egyrészt megfogalmazza, mi Isten terve, mi az igaz út; másrészt arra indít, hogy irgalmas szívvel az emberek mellé álljunk, kísérjük őket, hogy megtalálják Istenhez, a boldogság forrásához visszavezető utat. Remélem, hogy az apró szöveg mozaikokból összerakott kép segítséget ad, hogy megismerjük a több mint egymilliárd embert számláló közösség vezetőjének, Krisztus földi helytartójának szavait.
Karikó Éva

Információ:

Formátum:pdf.epub.lit.ibooks
mobi.ogg.rtf

Kiadó:
HELIKON KIADÓ KFT.
Oldalak száma:
373
Borító:
KEMÉNYTÁBLA
Súly:
378 gr
ISBN:
9789632278513
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2016
Árukód:
2692209 / 1162135

Üres online:1112

Könyv letöltése:111

Az ár:

A szívtől a kézig e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

A szívtől a kézig Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub A szívtől a kézig. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a A szívtől a kézig PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Olvassa el a letöltés ingyenes online A szívtől a kézig MOBI TXT;Letöltés Online A szívtől a kézig FB2 könyv pdf; Letöltés könyv A szívtől a kézig MOBI PDF; Online ingyen Olvasás A szívtől a kézig FB2 RTF TXT; Ingyenes online olvasás A szívtől a kézig könyv magyar;e-könyv Download A szívtől a kézig iPhone español; Letöltés A szívtől a kézig KINDLE könyv;Letöltés online pdf 9789632278513 A szívtől a kézig DJVU AWZ;Letöltés Online A szívtől a kézig iPad TXT;
A szívtől a kézig mobil könyv
letöltési könyv A szívtől a kézig pdf
hangoskönyv A szívtől a kézig
A szívtől a kézig letöltés epub magyar
A szívtől a kézig pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
A szívtől a kézig hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltési könyv A szívtől a kézig Ferenc Pápa – Karikó Éva (Összeáll.
letöltés A szívtől a kézig epub ingyenes ipad
A szívtől a kézig tanulni ingyen online
letöltése könyv A szívtől a kézig epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
üres online A szívtől a kézig pdf
A szívtől a kézig teljes könyv
A szívtől a kézig online spanyol
letöltése pdf A szívtől a kézig ingyen
A szívtől a kézig book pdf
letöltési könyv A szívtől a kézig MOBI ingyen magyar


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

A szívtől a kézig.pdf

A szívtől a kézig.ePub

ISBN: 9789632278513

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük