ingyenes

A meditáció tudománya Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Davidson Richard J. – Daniel Goleman

A meditáció tudománya

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

A tudatos jelenlét, azaz a mindfulness térhódítása óta ismerjük a meditáció rendkívüli hatásait a testünkre és a lelkünkre. De vajon igaz minden, a meditációnak tulajdonított pozitív hatás? Tényleg gyógyír mindenre, a túlsúlytól a szerelmi bánaton át a munkahelyi teljesítmény fokozásáig, vagy a valódi jótékony hatásokban csak a világtól elvonulva élő, évtizedeken át gyakorló jógik részesülhetnek?
A meditáció tudománya leszámol néhány közkeletű mítosszal, és leírja, milyen – valóban mérhető és kimutatható – rövid, illetve hosszú távú pozitív változásokat okoz az elmélyülés a testünkben, az elménkben és az agyunkban. Kitér a különböző meditációfajták eltérő hatásaira, a gyakorlás minőségének és mennyiségének fontosságára, valamint az elvonulások és tanítók szerepére. Bemutatja az átmenetet az alkalmi meditáció okozta rövid távú jó közérzettől a kitartó gyakorlással elérhető tartós jóllétig, végül pedig a jellemünkben bekövetkező pozitív változásokig.
Daniel Goleman és Richard J. Davidson a meditáció tudományos kutatásának világszerte elismert úttörői – és maguk is gyakorló meditálók. Céljuk, hogy a mentális és fizikai jólléthez vezető ősi keleti módszer jótékony hatásait a nyugati ember számára is hozzáférhetővé tegyék.

“Ez a könyv valóban képes megváltoztatni az életünket. Daniel Goleman és Richard J. Davidson nemcsak a meditáció erejét mutatja be, hanem azt is, hogyan gyakoroljuk, hogy a lehető legpozitívabb hatást érjük el. A meditáció tudománya térképet ad egy tudatosabb, együttérzőbb, teljesebb élethez -és ki ne akarna ilyet élni?”
Arianna Huffington, Az alvás forradalma című bestseller szerzője

“Ebben az olvasmányos és tudományosan megalapozott könyvben Daniel Goleman és Richard J. Davidson segítenek átlátni, mi igaz a meditáció pozitív hatásairól szóló állítások közül. A meditáció tudománya a szerzők jelentős személyes meditációs tapasztalatára és az egyre szaporodó tudományos eredményekre épít, és valódi áttörést jelent annak vizsgálatában, hogyan alakítja át a meditáció az életünket.”
Joseph Goldstein, a Mindfulness: A Practical Guide to Awakening című könyv szerzője

“A meditáció tudománya a két szerző külön-külön is kiemelkedő tudományos eredményeinek nagyszerű ötvözete. Abból az egyetemista korukban kialakult meggyőződésükből született, hogy a meditáció alapjaiban képes átalakítani az életünket, és az azóta megjelent kutatások fényében mutatja be, miért különösen fontosak ezek az eredmények napjainkban.”
Jon Kabat-Zinn, a tudatos jelenlét alapú stresszcsökkentés (MBSR) módszerének kidolgozója, Az éber figyelemről – örök kezdőknek című könyv szerzője

“A meditáció tudománya egy közérthetően fogalmazó tudományos szerző és egy úttörő kutatásokat folytató idegtudós magával ragadó együttműködése, amely bemutatja, hogyan lehetséges az elme edzése révén átformálni az agyat és a saját magunkról alkotott képünket, és hogyan növelhetjük a segítségével jóllétünket, adhatunk értelmet az életünknek és kapcsolódhatunk a világhoz. Kiemelkedő munka!”
Daniel J. Siegel, A gyermeki elme és az Okostojás című könyvek szerzője

“A világ egyik legkiemelkedőbb idegtudósa és az egyik legtehetségesebb tudományos újságírója meghatározó könyvet írt a meditáció hatásának kutatásáról. Magas szakmai színvonalú és megvilágító erejű munka – kötelező olvasmány mindenkinek, aki érdeklődik az emberi elmében rejlő lehetőségek iránt.”
Daniel Gilbert, PhD, a Stumbling on Happiness szerzője

Szerzők:
Daniel Goleman
Pszichológus és tudományos újságíró. Az érzelmi és társas intelligenciáról szóló bestsellerek szerzője, több mint egy évtizeden át írt a The New York Times tudományos rovatába, többek között az agykutatás és a viselkedéstudomány eredményeiről. Egyetemi évei alatt Indiában sajátította el az elmélyülő gyakorlatok alapjait, és azóta is gyakorló meditáló. A Tudat és Élet Intézet vezetőségi tagja, amely a Dalai Lámával folytatott beszélgetéseket is szervezi.

Richard J. Davidson
Pszichológus, idegtudós, a Wisconsini Egyetem Egészséges Elmék Központjának
alapítója és vezetője, továbbá a Waisman Központ agykutató laboratóriumának igazgatója. Kutatási területe az érzelmek, valamint a meditáció és egyéb elmélyülési formák hatása az emberi agyra. Gyakorlott meditáló, aki kutatási eredményeit az emberi jóllét szolgálatába állítja.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

Kiadó:
HVG Könyvek
Oldalak száma:
306
Borító:
KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly:
620 gr
ISBN:
9789633045503
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2018
Árukód:
2713458 / 1173739
Fordító:
Pétersz Tamás

Üres online:1005

Könyv letöltése:1003

Az ár:

A meditáció tudománya e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

A meditáció tudománya Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub A meditáció tudománya. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a A meditáció tudománya PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Olvassa el a letöltés ingyenes online A meditáció tudománya E-könyv magyar pdf; ingyenes e-könyv A meditáció tudománya FB2 könyv pdf;Letölthető ingyen A meditáció tudománya MOBI PDF; Online ingyen Olvasás A meditáció tudománya iBook MOBI; e-book Letöltés pdf A meditáció tudománya könyv magyar; Ingyenes online A meditáció tudománya PDF DOC; pdf könyv A meditáció tudománya TXT iPhone;Letöltés online pdf 9789633045503 A meditáció tudománya DJVU AWZ;Letöltés Online A meditáció tudománya DOC iPhone;
letöltési könyv A meditáció tudománya MOBI ingyen magyar
A meditáció tudománya hangoskönyv ingyenes magyarul online
A meditáció tudománya letöltés epub magyar
letöltési könyv A meditáció tudománya Davidson Richard J. – Daniel Goleman
A meditáció tudománya mobil könyv
A meditáció tudománya online spanyol
letöltése pdf A meditáció tudománya ingyen
letöltése könyv A meditáció tudománya epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
A meditáció tudománya book pdf
letöltés A meditáció tudománya epub ingyenes ipad
A meditáció tudománya tanulni ingyen online
letöltési könyv A meditáció tudománya pdf
A meditáció tudománya pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
A meditáció tudománya teljes könyv
hangoskönyv A meditáció tudománya
üres online A meditáció tudománya pdf


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

A meditáció tudománya.pdf

A meditáció tudománya.ePub

ISBN: 9789633045503

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük