ingyenes

Tudatváltás Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Sárvári György

Tudatváltás

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

Sárvári György hazánk egyik legmeghatározóbb coach tanácsadója. Könyve nem egyszerű leíró pszichológiai kutatás, hanem egy izgalmas krimihez hasonlít, ahol a szereplők kiemelkedő vezetők, sportolók, vagy éppen hétköznapi emberek, akik szeretnének felülemelkedni a sorsukon. Olyan kritikus, drámai pillanatokat sűrít egy-egy ötperces írásba, amelyben egy életpálya legintimebb elakadásai és küzdelmei bontakoznak ki. Minden rövid történet mestermunka, amely a személyes elakadástól a kibontakozás és megújulás lehetőségéig vezet végig minket. Könyve stílusteremtő, mert minden sztoriban van valami egyedi és mégis mindannyiunk számára érvényes tanulság. Írásaiban a sűrítés és a fókuszált vonalvezetés eszközeivel él, amelyben a katarzis és a feloldás fontos szerepet kap.
Aki olvassa a különböző emberi történeteket és sorsokat, szinte mindegyikben magára ismerhet. Talán azért is, mert korunk legfontosabb kérdései, az élet, a halál, az egzisztenciális szorongás, a szüleinktől való elszakadás, az elengedés és a megtartás leginkább szívszorító pillanatai bontakoznak ki belőle. A szerző valószínűleg a kollektív tudattalanból hívta elő ezeket a fontos történeteket, hogy mindannyiunk útkeresését támogassa általa.

“…A labirintus belőlünk táplálkozik, a mi kivetülésünk, azonos velünk, és így a megoldás is bennünk van legbelül. Az élet labirintusa olyan organikus Mátrix, amely pontosan követi a belső folyamatainkat. Ha elfáradunk és kiégünk, a külső körülményeink nem pusztán lekövetik a belső állapotunkat, hanem felerősítik. A kiégett ember a saját fásultságának felerősített árnyékával találja szemben magát kívül, illetve olyan erős megállító helyzetekkel, amik tükrözik a belső állapotát…”

“Nincs nagyobb kaland, mint hazaérkezni, hazatalálni, beteljesíteni és fölfedezni azt, ami a miénk. A betöltött idő megteremtése mindannyiunk számára fontos. A betöltött időhöz azonban az üres időn át vezet az út, amelyet megkerülni, átugrani nem lehet. Jó lenne átkapcsolni a pihenés örömébe, és élvezni a megérkezést. Ehhez azonban helyet kell készítenünk önmagunkban a megérkezés ünnepének…”

Információ:

Formátum:.pdf.djvu.epub.mobi.txt
fb2.ibooks.lit.ogg

Kiadó:
Akadémiai Kiadó Zrt.
Oldalak száma:
324
Borító:
CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly:
530 gr
ISBN:
9789630596763
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2016
Árukód:
2678039 / 1155051

Üres online:665

Könyv letöltése:1004

Az ár:

Tudatváltás e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Tudatváltás Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Tudatváltás. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Tudatváltás PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Letölt Könyv Tudatváltás PDF EPUB; ingyenes e-könyv Tudatváltás FB2 könyv pdf;Letölthető ingyen Tudatváltás MOBI PDF;Letöltés ebook pdf Tudatváltás iBook MOBI;Könyv letöltése Tudatváltás DJVU EPUB;e-könyv Download Tudatváltás PDF DOC; ebook pdf Tudatváltás TXT iPhone;Letöltés online pdf 9789630596763 Tudatváltás TXT magyar; Ingyenes e-könyv pdf Tudatváltás DOC iPhone;
Tudatváltás letöltés epub magyar
letöltése pdf Tudatváltás ingyen
letöltése könyv Tudatváltás epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
hangoskönyv Tudatváltás
Tudatváltás online spanyol
Tudatváltás mobil könyv
Tudatváltás book pdf
letöltési könyv Tudatváltás Sárvári György
letöltési könyv Tudatváltás pdf
letöltési könyv Tudatváltás MOBI ingyen magyar
Tudatváltás pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
Tudatváltás teljes könyv
Tudatváltás hangoskönyv ingyenes magyarul online
Tudatváltás tanulni ingyen online
letöltés Tudatváltás epub ingyenes ipad
üres online Tudatváltás pdf


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Tudatváltás.pdf

Tudatváltás.ePub

ISBN: 9789630596763

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük