ingyenes

Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Truthbetol Joern Andre Halseth Johannes Bogerman

Suomalais Hollantilainen Raamattu No2

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

Tämä julkaisu sisältää kirjan Pyhä Raamattu (1938) (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) ja Dutch Staten Vertaling (1637) (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) käännöksen. Siinä on 173,674 viitettä ja näytteitä 2 Raamatun formaateista. Se sisältää kirjan Pyhä Raamattu ja Dutch Staten Vertaling (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) muotoiltuna luku- ja navigointiystävälliseksi formaatiksi, tai lyhyesti Navi-formaatiksi. Täältä löydät joka säkeen muunnettuna vastaavaksi kuin r1938-dut järjestys. Se sisältää täyden, erillisen version kirjasta Pyhä Raamattu ja Dutch Staten Vertaling (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) , rakennettuna text-to-speech (tts)-muotoon, jotta laitteesi voi lukea Raamattua sinulle ääneen. Näin yleinen Raamattu-navigaatio toimii: Testamentilla on hakemisto sen kirjoista. TTS-formaatti (puhesynteesi) listaa kirjoja ja lukuja kirjahakemiston jälkeen. Testamentit viittaavat toisiinsa kirjan hakemistossa. Joka kirjassa on viittaus siihen testamenttiin, johon se kuuluu. Joka kirjassa on viittaus edelliseen ja seuraavaan kirjaan. Joka kirjassa on hakemisto sen luvuista. Joka luvussa on viittaus siihen kirjaan, johon se kuuluu. Joka luvussa on viittaus edelliseen ja seuraavaan lukuun. Joka luvussa on hakemisto sen säkeistä. Joka TTS:n (puhesynteesi) luvussa on viittaus vastaavaan Navi-formaatin lukuun. Joka säe on numeroitu ja niillä on viittaus siihen lukuun, mihin ne kuuluvat. Joka säe alkaa uudelta riviltä paremman luettavuuden vuoksi. TTS (puhesynteesi)-formaatissa säenumerointi ei näy. Jokainen viittaus hakemistossa vie sinut oikeaan paikkaan. Sisäänrakennettu päähakemisto viittaa kaikkiin kirjoihin kaikissa formaateissa. Uskomme että olemme rakentaneet yhden parhaista, ellemme parhaan navigointiominaisuuden, joka on sisällytetty tämänkaltaiseen ekirjaan! Se tuo jokaisen säkeen ulottuvillesi ja on täydellinen pikaiselle haulle. Ja yhdistelmä eri julkaisuja sekä sen navigaatio-ominaisuudet tekevät tästä ekirjasta ainutlaatuisen. Huomaa että puhetekstin (eli puhesynteesi, Text-To-Speech,TTS) tuki vaihtelee laitteesta riippuen. Jotkin laitteet eivät sitä tue. Jotkin tukevat vain yhtä kieltä ja toiset useita. Tässä ekirjassa käytetty TTS:n kieli on Suomalainen.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

ISBN:
9788283813715
Kiadás éve:
2017
Árukód:
2703397 / 8131721
Formátum:
EPUB
MOBI

Üres online:1005

Könyv letöltése:111

Az ár:

Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Suomalais Hollantilainen Raamattu No2. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Olvassa el a letöltés ingyenes online Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 PDF EPUB; ingyenes e-könyv Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 DOC MOBI EPUB;Letölthető ingyen Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 MOBI PDF; e-book Letöltés Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 FB2 RTF TXT; Ingyenes online olvasás Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 könyv magyar; Ingyenes online Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 iBook iPad; pdf könyv Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 TXT iPhone; Ingyenes e-book pdf Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 DJVU AWZ;Letöltés Online Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 KINDLE;
letöltési könyv Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 Truthbetol Joern Andre Halseth Johannes Bogerman
hangoskönyv Suomalais Hollantilainen Raamattu No2
letöltés Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 epub ingyenes ipad
üres online Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 pdf
Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
letöltési könyv Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 MOBI ingyen magyar
letöltése pdf Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 ingyen
Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 mobil könyv
Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 teljes könyv
letöltése könyv Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 online spanyol
Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 letöltés epub magyar
Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 hangoskönyv ingyenes magyarul online
Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 book pdf
Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 tanulni ingyen online
letöltési könyv Suomalais Hollantilainen Raamattu No2 pdf


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Suomalais Hollantilainen Raamattu No2.pdf

Suomalais Hollantilainen Raamattu No2.ePub

ISBN:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük