ingyenes

Jelenések 1. rész Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

John F. Walvoord

Jelenések 1. rész

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

“A Szentírás hithű protestáns megközelítésének egyik alaptétele, hogy a Biblia könyvei azzal a szándékkal íródtak, hogy érthetőek legyenek. Ha ez a Szentírás más könyveire megáll, akkor a Jelenések könyvére is igaz. Ám a Jelenések értelmezője óhatatlanul válaszút elé kerül: kénytelen az egyház történelme során kialakult egyik értelmezési rendszert választani a Biblia utolsó könyvének megfelelő megközelítéséhez. Márpedig se szeri, se száma a Jelenések-kommentároknak, amelyek köszönőviszonyban sincsenek egymással. Mivel a könyv a keresztény teológia mindegyik fontos alaptételére rávilágít, az értelmezését óhatatlanul is akadályozza a kortárs bibliatudományban, különösen az eszkhatológia terén tapasztalható zűrzavar. Bizonyos értelemben ez a könyv minden korábbi bibliai kijelentés összegzése, tehát – értelemszerűen – tükrözi az értelmezőnek a Biblia egészéhez való hozzáállását. Az értelmező feladatát nehezíti, hogy a döntései nemcsak e könyv értelmezését helyezik sajátos megvilágításba, hanem bizonyos értelemben az összes többi szentírási könyv értelmezésében is irányt szabnak.

Amikor ezen az újabb Jelenések-kommentáron dolgoztam, arra törekedtem, hogy jó kiindulópontként szolgáljon a premillennista bibliamagyarázók részére, vagyis azok részére, akik hite szerint Krisztus azelőtt tér vissza a földre, hogy messiási királyságát megalapítaná. Túlontúl merész volnék, ha azt remélném, hogy a megközelítésem mindig meggyőző lesz, minden olvasó számára. De ha a könyv újabb megvilágításba helyezi Isten Igéjét, és a keresztény reménységet erősíti, a szerző várakozása teljesült.

Az Úr Jézus Krisztus – a Jelenések főszereplője – szerezzen magának dicsőséget ezeken az oldalakon, amelyeken arra keresem a választ, mit látott és hallott János Patmosz szigetén.”

John F. Walvoord

Információ:

Formátum:pdf.epub.lit.ibooks
mobi.ogg.rtf

Kiadó:
Patmos Records Ker.és Kiad. Szerv.
Oldalak száma:
216
Borító:
PUHATÁBLÁS
Súly:
300 gr
ISBN:
9786155526275
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2016
Árukód:
2700876 / 1167064

Üres online:1001

Könyv letöltése:1010

Az ár:

Jelenések 1. rész e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Jelenések 1. rész Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Jelenések 1. rész. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Jelenések 1. rész PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Olvassa el a letöltés ingyenes online Jelenések 1. rész MOBI TXT; ingyenes e-könyv Jelenések 1. rész FB2 könyv pdf; Letöltés könyv Jelenések 1. rész FB2 DJVU; e-book Letöltés Jelenések 1. rész iBook MOBI;Könyv letöltése Jelenések 1. rész könyv magyar;e-könyv Download Jelenések 1. rész iBook iPad; Letöltés Jelenések 1. rész TXT iPhone;Letöltés online pdf 9786155526275 Jelenések 1. rész DJVU AWZ;Letöltés Online Jelenések 1. rész iPad TXT;
Jelenések 1. rész online spanyol
Jelenések 1. rész tanulni ingyen online
üres online Jelenések 1. rész pdf
Jelenések 1. rész pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
letöltési könyv Jelenések 1. rész John F. Walvoord
Jelenések 1. rész letöltés epub magyar
Jelenések 1. rész book pdf
Jelenések 1. rész teljes könyv
letöltés Jelenések 1. rész epub ingyenes ipad
Jelenések 1. rész hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltése pdf Jelenések 1. rész ingyen
letöltési könyv Jelenések 1. rész MOBI ingyen magyar
letöltési könyv Jelenések 1. rész pdf
Jelenések 1. rész mobil könyv
hangoskönyv Jelenések 1. rész
letöltése könyv Jelenések 1. rész epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Jelenések 1. rész.pdf

Jelenések 1. rész.ePub

ISBN: 9786155526275

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük