ingyenes

És a hegyek visszhangozzák Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Khaled Hosseini

És a hegyek visszhangozzák

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

2013 szépirodalmi szenzációja – Khaled Hosseini új regénye a világ bestseller-listáinak élén! A 80 országban, 40 millió példányban eladott Papírsárkányok és Ezeregy tündöklő nap szerzőjének új regényét már az első hetekben világszerte többszázezren olvasták.
Hosseini mestere a rabul ejtő egzotikus történeteknek és a finoman szőtt mondatok mögött rejlő, mélyen emberi érzéseknek. Új regényében arról mesél, hogyan szeretünk, hogyan viselünk gondot egymásra, és a döntéseink hogyan rezonálnak a minket követő nemzedékek életében. Könyve nem áll meg a szülők és gyermekeik kapcsolatánál, hanem a testvérek és unokatestvérek kötődéseiből bámulatosan gazdag tablót festve mutatja be, hogyan sértjük meg, áruljuk el, becsüljük meg és áldozzuk fel egymást. Hogy milyen gyakran lepnek meg bennünket döntéseikkel és tetteikkel a hozzánk legközelebb állók amikor a leginkább számítanánk rájuk. Miközben lap, lap után, a Földet körbeutazva követjük a regényszereplők ágas-bogas életét, sorsukat és szerelmeiket – Kabultól Párizsig és San Franciscótól a görög szigetvilágig -, az érzelemgazdag és magával ragadó történet belénk költözik és életre kel.

“Mit is mondhatnék nektek, miféle kínokat állt ki Baba Ajub és a felesége azon az éjszakán? Egyetlen szülőt sem szabadna ilyen választásra kényszeríteni. Baba Ajub és felesége úgy tanácskozták meg, mi a teendő, hogy a gyerekek meg ne hallják. Beszéltek, sírtak, beszéltek, sírtak. Egész éjjel csak újra és újra átbeszéltek mindent, és bár már közeledett a hajnal, eldönteni mégsem tudták – lehet, hogy a div épp ezt akarta, mert ha nem döntenek, akkor öt gyereket vihet el egy helyett. Végül Baba Ajub a ház ajtaja elől behozott öt ugyanolyan méretű és alakú követ. Mindegyikre ráírta egy gyermeke nevét, s mikor megvolt vele, bedobta őket egy vászonzsákba. De mikor odanyújtotta a zsákot a feleségének, az úgy ugrott hátra, mintha mérges kígyó lenne benne.
– Nem tudom megtenni! – mondta a férjének a fejét rázva. – Nem tudom én kiválasztani. Nem bírnám elviselni!
– Én sem – kezdte Baba Ajub, de az ablakon kinézve látta, hogy már csak néhány pillanat, és kibukkan a Nap a keleti dombok mögül. Egyre fogyott az idejük. Gyászosan bámult az öt gyerekére. Le kell vágni egy ujjat, hogy megmentsük a kezet! Lehunyta a szemét, és kihúzott egy követ a zsákból.
Gondolom, már ti is tudjátok, melyik követ találta kihúzni Baba Ajub. Amikor meglátta a rá írt nevet, az ég felé fordította arcát és felkiáltott. Megtört szívvel karjába vette legkisebb fiát, Qais pedig, aki vakon megbízott az apjában, a nyaka köré fonta a két kezét. Csak akkor értette meg, mi a baj, amikor az apja letette a földre kint, majd becsukta az ajtót; Baba Ajub ott állt bent, hátát az ajtónak vetve, két szemét szorosan lehunyta, de még így is folytak belőlük a könnyek, az ő drága Qais-e meg picike öklével verte kívülről az ajtót, és sírt, hogy Baba engedje be. Baba Ajub pedig csak állt, állt, azt motyogta, bocsáss meg, bocsáss meg!, s a div lépteitől megremegett a föld, a fia felsikoltott, és a föld újra és újra megrendült, ahogy a div távozott Maidan Sabzból, míg végül eltűnt, és a föld is megnyugodott; néma csend volt, csak Baba Ajub zokogott és kérte Qais-t, bocsásson meg neki.”

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

Kiadó:
Libri Könyvkiadó Kft.
Oldalak száma:
502
Borító:
KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly:
490 gr
ISBN:
9789633102299
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2016
Árukód:
2237933 / 1092386
Fordító:
Nagy Gergely

Üres online:222

Könyv letöltése:222

Az ár:

És a hegyek visszhangozzák e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

És a hegyek visszhangozzák Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub És a hegyek visszhangozzák. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a És a hegyek visszhangozzák PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Letölt Könyv És a hegyek visszhangozzák MOBI TXT; ingyenes e-könyv És a hegyek visszhangozzák DOC MOBI EPUB;Letölthető ingyen És a hegyek visszhangozzák FB2 DJVU; e-book Letöltés És a hegyek visszhangozzák iBook MOBI;Könyv letöltése És a hegyek visszhangozzák DOC iBook; Ingyenes online És a hegyek visszhangozzák iBook iPad; Letöltés És a hegyek visszhangozzák KINDLE könyv; Ingyenes e-book pdf És a hegyek visszhangozzák FB2 EPUB; Ingyenes e-könyv pdf És a hegyek visszhangozzák KINDLE;
letöltése pdf És a hegyek visszhangozzák ingyen
letöltése könyv És a hegyek visszhangozzák epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
És a hegyek visszhangozzák teljes könyv
letöltés És a hegyek visszhangozzák epub ingyenes ipad
És a hegyek visszhangozzák tanulni ingyen online
És a hegyek visszhangozzák pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
letöltési könyv És a hegyek visszhangozzák pdf
letöltési könyv És a hegyek visszhangozzák MOBI ingyen magyar
És a hegyek visszhangozzák book pdf
letöltési könyv És a hegyek visszhangozzák Khaled Hosseini
És a hegyek visszhangozzák letöltés epub magyar
hangoskönyv És a hegyek visszhangozzák
És a hegyek visszhangozzák mobil könyv
üres online És a hegyek visszhangozzák pdf
És a hegyek visszhangozzák hangoskönyv ingyenes magyarul online
És a hegyek visszhangozzák online spanyol


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

És a hegyek visszhangozzák.pdf

És a hegyek visszhangozzák.ePub

ISBN: 9789633102299

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük