ingyenes

Játékos teknőcgeometria Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Farkas Károly

Játékos teknőcgeometria

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

Az informatika oktatása terén hazánkban a Logo kellően elterjedt. A tanárok azonban gyakran tapasztalják, hogy ez is tananyaggá alakult, és így használatakor a lényeget, a felfedezés élményét, diadalát ritkán élvezik a diákok. Mit tegyünk annak érdekében, hogy a Logo ne kényszer legyen, hanem örömök forrása, a gondolkodásfejlesztés hatékony eszköze? Erre ad választ a Játékos teknőcgeometria könyv. Farkas Károly a Logo programnyelvről a logo-pedagógiáról sokat publikált. A szerzőt a konferenciákon a Logo szakembere, a Logo nagy örege, a Logo magyarországi atyja címekkel illetik. Több Logo nyelvjárást (LogoWriter, Comenius Logo) hazánkban elsőként ő ismertetett. Kandidátusi disszertációját erről a témáról írta.
A Játékos teknőcgeometria könyv több évtizedes munkásság összefoglalása. A könyv elsősorban pedagógiai, módszertani tanácsok, példák sorolása. A matematikai, informatikai, módszertani gondolatok értékét biztosítja a kiváló lektorok munkája és az a tény, hogy ezek többsége kipróbált, bevált. A közoktatásban a szerző és munkatársai által kifejlesztett módszertani elemek általánosan ismertek, használtak, például a Robot-játék, a Teknőc kertje, a teknőc megszemélyesítése. A könyv ugyanakkor újszerű példák bemutatásával, azok episztemológiai elemzésével is segíti, a diákok, tanárok, szülők számára, hogy a Logo oktatása minden korosztály számára élvezetes lehessen, hogy megelőzzük az infofóbia (a matfóbia után) kialakulását. Bemutatja, hogyan lehet a matematika, a programozás nehezebbnek tartott fogalmait játékosan megismerni.
Kovács Győző, Mikis Márta előszavai emelik a könyv értékét. A gondolatok pontos kifejtését segítette az olvasószerkesztő, dr. Laczkó Krisztina példás munkája. A tartalom színes változatban, a programkódok futtatható alakban megtalálhatók lesznek a kiadó honlapján. Lakos Erika lektorral egyetértve javasoljuk a könyvet pedagógusoknak, az informatika terén valamelyest járatos szülőknek, a Logoval ismerkedő diákoknak, Logo kedvelőknek, és kiemelkedően a jövő tanárainak.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

Kiadó:
SZAK KIADÓ KFT.
Oldalak száma:
280
Borító:
KARTONÁLT
Súly:
500 gr
ISBN:
9789639863231
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2011
Árukód:
2222500 / 1078417

Üres online:1006

Könyv letöltése:1006

Az ár:

Játékos teknőcgeometria e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Játékos teknőcgeometria Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Játékos teknőcgeometria. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Játékos teknőcgeometria PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Olvassa el a letöltés ingyenes online Játékos teknőcgeometria MOBI TXT;Letöltés Online Játékos teknőcgeometria DOC MOBI EPUB;Letölthető ingyen Játékos teknőcgeometria MOBI PDF;Letöltés ebook pdf Játékos teknőcgeometria FB2 RTF TXT; Ingyenes online olvasás Játékos teknőcgeometria DOC iBook;Olvassa el letöltés Játékos teknőcgeometria PDF DOC;Olvassa el Játékos teknőcgeometria KINDLE könyv;Letöltés online pdf 9789639863231 Játékos teknőcgeometria DJVU AWZ; Ingyenes e-könyv pdf Játékos teknőcgeometria DOC iPhone;
letöltése könyv Játékos teknőcgeometria epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Játékos teknőcgeometria tanulni ingyen online
Játékos teknőcgeometria book pdf
Játékos teknőcgeometria teljes könyv
letöltési könyv Játékos teknőcgeometria pdf
Játékos teknőcgeometria online spanyol
hangoskönyv Játékos teknőcgeometria
üres online Játékos teknőcgeometria pdf
Játékos teknőcgeometria letöltés epub magyar
Játékos teknőcgeometria mobil könyv
letöltési könyv Játékos teknőcgeometria MOBI ingyen magyar
Játékos teknőcgeometria hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltése pdf Játékos teknőcgeometria ingyen
Játékos teknőcgeometria pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
letöltési könyv Játékos teknőcgeometria Farkas Károly
letöltés Játékos teknőcgeometria epub ingyenes ipad


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Játékos teknőcgeometria.pdf

Játékos teknőcgeometria.ePub

ISBN: 9789639863231

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük