ingyenes

Dr. House és a filozófia Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Henry Jacoby (Szerk.

Dr. House és a filozófia

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

A Blackwell kiadó Blackwell filozófia és popkultúra című sorozatának kötete egy mély, de önkényes, mégis szórakoztató pillantás azokra a filozófiai kérdésekre, amelyeket napjaink legnépszerűbb tévésorozatai vetnek fel. A jelenleg is műsoron lévő televíziós sorozat, a Dr. House minden egyes epizódja 19 millió nézőt ültet a tévé elé, nem véletlen tehát, hogy a kiadó publikálásra érdemesnek találta a művet elemző könyvet. A Dr. House-szal foglalkozó kötet az Emmy-díjas orvosi történetfolyam szereplőit és témáit veti filozófiai vizsgálat alá, szórakoztató választ kívánva nyújtani azokra az elgondolkodtató etikai kérdésekre, amelyek a nézőben óhatatlanul is felmerülnek a címszereplő karaktere és történetei kapcsán.
Dr. Gregory House a televíziózás történetének vitathatatlanul egyik legbonyolultabb és legprovokatívabb antihőse, de vajon nincs valami több is ebben a fontoskodó, nagyképű zseniben, mint merő szürkeállomány és egó? Könyvünk alaposan kielemzi House-t, hogy felfedje a népszerű orvos-sorozat filozófiai pilléreit, és a goromba főhős visszataszító viselkedésének valódi, filozófiailag értelmet nyerő, és filozófiai megközelítésben megmagyarázható mozgatórugóit. Egy rendkívüli személyiség áll össze a szemünk előtt, aki részben Sherlock Holmes, részben egy Szókratész-követő filozófus, de van benne valami Nietzsche übermenschéből és a taoista filozófusokból is, mindazonáltal egyáltalán nem olyan ellenszenves figura, mint első látásra hihetnénk. Arisztotelésztől a zenig a filozófia számos jelentős elmélete és állítása segítségével, a House és a filozófia lebilincselő elemzését nyújtja mindenki kedvenc embergyűlölő zsenijének és csapatának a Princeton-Plainsboro Kórházból.
A kötet minden fejezete a sorozat egy-egy aspektusát vizsgálja meg, miközben összefüggésbe hozza azt egy létező filozófiai elmélettel. A filozófiai megközelítés ellenére jól megírt, világos, könnyen érthető és fogyasztható szövegét olvasva még izgalmasabbnak tűnik újra végignézni a sorozatot. A töprengésre hajlamos nézők számára ez a könyv izgalmas gondolatokat vet fel, és az egyszer már látottak újbóli felfedezésére sarkall.Pár epizód láttán felmerül a kérdés: Dr. House a keleti filozófia mestere vagy pusztán egy érzéketlen bunkó? A könyvben részletes és sziporkázó választ kapunk rá.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

Kiadó:
HAJNAL KIADÓ
Oldalak száma:
288
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
370 gr
ISBN:
9789632271989
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2009
Árukód:
2206293 / 1062115
Fordító:
Farkas Eszter

Üres online:1006

Könyv letöltése:665

Az ár:

Dr. House és a filozófia e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Dr. House és a filozófia Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Dr. House és a filozófia. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Dr. House és a filozófia PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Olvassa el a letöltés ingyenes online Dr. House és a filozófia MOBI TXT;Letöltés Online Dr. House és a filozófia DOC MOBI EPUB;Letölthető ingyen Dr. House és a filozófia FB2 DJVU; e-book Letöltés Dr. House és a filozófia iBook MOBI; Ingyenes online olvasás Dr. House és a filozófia DOC iBook;e-könyv Download Dr. House és a filozófia iPhone español; Letöltés Dr. House és a filozófia TXT iPhone;Letöltés online pdf 9789632271989 Dr. House és a filozófia TXT magyar; Ingyenes e-könyv pdf Dr. House és a filozófia iPad TXT;
letöltése pdf Dr. House és a filozófia ingyen
Dr. House és a filozófia mobil könyv
letöltési könyv Dr. House és a filozófia MOBI ingyen magyar
Dr. House és a filozófia hangoskönyv ingyenes magyarul online
hangoskönyv Dr. House és a filozófia
letöltés Dr. House és a filozófia epub ingyenes ipad
letöltési könyv Dr. House és a filozófia pdf
Dr. House és a filozófia pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
Dr. House és a filozófia tanulni ingyen online
letöltése könyv Dr. House és a filozófia epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Dr. House és a filozófia letöltés epub magyar
letöltési könyv Dr. House és a filozófia Henry Jacoby (Szerk.
üres online Dr. House és a filozófia pdf
Dr. House és a filozófia online spanyol
Dr. House és a filozófia teljes könyv
Dr. House és a filozófia book pdf


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Dr. House és a filozófia.pdf

Dr. House és a filozófia.ePub

ISBN: 9789632271989

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük