ingyenes

Óriási bravúrral Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Lukácsy Tibor

Óriási bravúrral

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

A tisztelt Olvasó két könyvet tart a kezében, és biztos lehet abban, hogy nem a matematikai képességei hagyták cserben. A lapok között ugyanis egy sportkönyv és egy művészeti album randevúzik. Pontosabban tizenegy válogatott és neves labdarúgó kapus személyes, már-már intim vallomását és a “kapus-grafikus” egy koncepcióra fűzött grafikai sorozatát találja.
Megtudhatjuk, honnan ered a kapus érzékenysége, hogyan fér össze a tekintély és a flúgosság mint a kapus jellemének fő attribútuma, mi az összefüggés egy tükörfényesre kibokszolt cipő és a teljesítmény között. Még életvezetési tanácsokat is kaphatunk, hogy miként kell kezelni a kudarcot és a sikert. Mindezek hozzátartoznak a kapus szenvedélyekkel teli lelki működéséhez.
Ami pedig a látnivalót illeti, elmondható, hogy Lukácsy Tibor grafikáit a kapusok iránti nagyfokú empátia jellemzi. És mivel szereti a futballkapuk magányos hőseit, megengedheti magának, hogy groteszk módon láttassa őket. A vegyes technikával készült rajzokon gyakran eredeti környezetükből kiemelve jelennek meg alakjai, amelyek már önmagukban is a szürreális humor forrásai. Realisztikus és fotószerű stílusuk pedig könnyen befogadhatóvá teszi őket. Mindeközben azonban megtaláljuk rajtuk a háló őreinek markáns jellegzetességeit.
A kötetet lapozhatják a futball elkötelezett és értő szerelmesei, és élvezettel forgathatják talán azok is, akiknek eddig a labdarúgás csak értelmetlen felhajtás volt egy ide-oda guruló labda megszerzéséért. Meglehet, hogy ők is másként fognak ezután a kapusokra nézni.
Kapusok, akik megosztották a szerzővel gondolataikat, benső titkaikat: Disztl Péter, Faragó Lajos, Dr. Géczi István, Gujdár Sándor, Hegedűs Péter, Kemenes Szabolcs, Király Gábor, Petry Zsolt, Rothermel Ádám, Szendrei József, Veréb György.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

Kiadó:
Aposztróf Kiadó
Oldalak száma:
96
Borító:
CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly:
496 gr
ISBN:
9786155604423
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2017
Árukód:
2698697 / 1165576
Illusztráció:
LUKÁCSY TIBOR 23 SZÍNES GRAFIKÁJ

Üres online:1006

Könyv letöltése:1010

Az ár:

Óriási bravúrral e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Óriási bravúrral Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Óriási bravúrral. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Óriási bravúrral PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Letölt Könyv Óriási bravúrral E-könyv magyar pdf; ingyenes e-könyv Óriási bravúrral FB2 könyv pdf; Letöltés könyv Óriási bravúrral FB2 DJVU; Online ingyen Olvasás Óriási bravúrral iBook MOBI; Ingyenes online olvasás Óriási bravúrral könyv magyar;e-könyv Download Óriási bravúrral iBook iPad; ebook pdf Óriási bravúrral TXT iPhone; Ingyenes e-book pdf Óriási bravúrral DJVU AWZ;Letöltés Online Óriási bravúrral DOC iPhone;
letöltése pdf Óriási bravúrral ingyen
Óriási bravúrral online spanyol
letöltési könyv Óriási bravúrral Lukácsy Tibor
Óriási bravúrral letöltés epub magyar
Óriási bravúrral mobil könyv
letöltés Óriási bravúrral epub ingyenes ipad
letöltési könyv Óriási bravúrral MOBI ingyen magyar
letöltési könyv Óriási bravúrral pdf
letöltése könyv Óriási bravúrral epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Óriási bravúrral teljes könyv
Óriási bravúrral book pdf
üres online Óriási bravúrral pdf
hangoskönyv Óriási bravúrral
Óriási bravúrral hangoskönyv ingyenes magyarul online
Óriási bravúrral pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
Óriási bravúrral tanulni ingyen online


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Óriási bravúrral.pdf

Óriási bravúrral.ePub

ISBN: 9786155604423

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük