ingyenes

Bridge generáció Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Veiszer Alinda

Bridge generáció

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

Veiszer Alinda Prima Primissima-díjas riporter. 2011-ig kulturális televíziós műsorok házigazdája, melyek közül a leghosszabb ideig, öt évig, a Záróra című portrésorozata futott. Elsősorban beszélgetéseket készít, közéleti és kulturális témákban. Most fiatal ötletemberekkel készített interjúkat arról, hogyan épül a sikeres üzlet. Az interjúk történetté álltak össze. A Bridge Generáció történetévé.
Veiszer Alinda új kötete betekintést enged az első három magyar startup vállakozás, a Prezi, a LogMeIn és a Ustream életébe. Az ismert televíziós műsorvezető-szerkesztőtől megszokott, izgalmas interjúkban, történetekben a tulajdonosok személyes gondolatain keresztül ismerhetjük meg e cégek történetét, mindennapjait. Őszintén vallanak a kezdetek nehézségeiről, a sikerhez vezető útról, a kitűzött célokról, sikerekről és bukásokról, csakúgy mint sajátos élet- és cégfilozófiájukról, illetve az általuk létrehozott Budapest Bridge céljairól.
LogMeIn, Prezi, Ustream. A startup világ magyar sztárjai. Három cég, öt arc. Még egyikük sem múlt el negyvenegy éves. Ha szeretnék, megtehetnék, hogy a lábukat lógassák egy napfényes tengerparton, de ők a cégeiket és az ötleteiket akarják kiteljesíteni. Mindannyiuk szenvedélye a gyerekkorukból ered, és izgalmasabbnál izgalmasabb művészeti és üzleti kísérletekből szerezték tapasztalataikat. Van, aki már gyerekként is számítógépfüggő volt, van, aki fehérneműt próbált eladni, és van, aki elméleti fizikusnak készült. Egy azonban közös: semmi sem tudta kioltani a kreativitásukat, és semmi sem tántorította el őket a céljaiktól.
Üzletemberré képezték magukat, és figyelték a Szilícium-völgyet, maguk is oda vágytak. Aztán rájuk is felfigyeltek. A legtehetségesebb magyar és nemzetközi mérnökök, programozók és dizájnerek csatlakoztak hozzájuk, a legnagyobb cégek kezdtek beszállni a vállalkozásaikba. Ők mégsem hagyták el Magyarországot. Mindannyiuknak fontos, hogy jelen legyenek, hogy adjanak valamit az országnak.
Nemrégiben összefogtak. Megalakították a Bridge Budapestet, hogy sikertörténeteiket megsokszorozva járulhassanak hozzá Magyarország változásához. A szavukra már sokan figyelnek, a tetteiket sokan követik.
Vajon sikerül-e még nagyobbat álmodniuk? Megteremthetik-e egy egész országban ugyanazt a légkört, amelyet a saját cégeikben már létrehoztak? Erre tették fel a jelenüket, ők öten.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

Kiadó:
Kossuth Kiadó Zrt.
Oldalak száma:
200
Borító:
FÜLES, KARTONÁLT
Súly:
310 gr
ISBN:
9789630976398
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2013
Árukód:
2434272 / 1094436

Üres online:1003

Könyv letöltése:888

Az ár:

Bridge generáció e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Bridge generáció Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Bridge generáció. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Bridge generáció PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Olvassa el a letöltés ingyenes online Bridge generáció MOBI TXT;Letöltés Online Bridge generáció FB2 könyv pdf;Letölthető ingyen Bridge generáció MOBI PDF; Online ingyen Olvasás Bridge generáció FB2 RTF TXT; Ingyenes online olvasás Bridge generáció DJVU EPUB;e-könyv Download Bridge generáció iBook iPad; Letöltés Bridge generáció TXT iPhone; Ingyenes e-book pdf Bridge generáció TXT magyar; Ingyenes e-könyv pdf Bridge generáció DOC iPhone;
üres online Bridge generáció pdf
Bridge generáció mobil könyv
letöltési könyv Bridge generáció MOBI ingyen magyar
Bridge generáció teljes könyv
Bridge generáció letöltés epub magyar
hangoskönyv Bridge generáció
letöltése pdf Bridge generáció ingyen
letöltés Bridge generáció epub ingyenes ipad
letöltése könyv Bridge generáció epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Bridge generáció hangoskönyv ingyenes magyarul online
Bridge generáció pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
Bridge generáció tanulni ingyen online
letöltési könyv Bridge generáció Veiszer Alinda
letöltési könyv Bridge generáció pdf
Bridge generáció book pdf
Bridge generáció online spanyol


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Bridge generáció.pdf

Bridge generáció.ePub

ISBN: 9789630976398

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük