ingyenes

Meghan Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Andrew Morton

Meghan

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

Amikor Meghan Markle-t és Harry herceget 2016 júliusában egy közös barátjuk bemutatta egymásnak, nem gondolták volna, hogy alig tizenhat hónappal később, 2017 novemberében a románcuk eljegyzéshez, majd 2018 májusában esküvőhöz fog vezetni.
Azóta egyre nő a rajongásunk Meghan iránt, aki szétfeszítette a királyi család avítt kereteit. Szinte mindenben különbözik a Windsor-ház korábbi szemérmes menyasszonyaitól. Meghan magabiztos, karizmatikus és kiegyensúlyozott egyéniség. Az eljegyzésük alkalmával készült interjújuk meghitt és szeretetteljes hangneme éles ellentétben áll Károly herceg és Lady Diana Spencer mesterkélt és hideg párbeszédeivel.
A leendő hercegnőről készült első életrajz írója, Andrew Morton, bemutatja Meghan gyökereit, és részletesen beszámol a gyerekkoráról. Megtudjuk, hogy a Los Angeles-i Valley-ben nőtt fel, egy katolikus leányiskolában tanult, és a szülei korán elváltak. Bepillantást nyerünk a 2013-ban válással végződő első házasságába, és megismerjük a hollywoodi érvényesülésért folytatott küzdelmeit, és a kevert etnikai háttere miatt elszenvedett méltatlanságokat. Majd örülünk, amikor a Briliáns elmék című tévésorozat végre elhozza számára az áttörést, és csodáljuk a humanitárius nagykövetként végzett munkáját – ami Diana hercegnő szenvedélyére emlékeztet. Tudomást szerzünk a két kontinensen zajló királyi románc részleteiről, amelyeket eleinte titokban tartottak, ám végül a világ tudomást szerzett a szenzációs hírről, és Meghan hirtelen a nemzetközi média reflektorfényébe került.

Morton a családtagok, a közeli barátok beszámolóival és még sehol sem publikált fényképek bemutatásával segít nekünk megismerni az igazi Meghant. Kifejti a véleményét arról, hogy eddig milyen hatással volt a leendő hercegnő a Windsor-ház merev hagyományaira, és mit tartogathat még a jövő.
Megjelenik a május 19-i esküvő előtt.

Információ:

Formátum:.pdf.djvu.epub.mobi.txt
fb2.ibooks.lit.ogg

Kiadó:
GABO KÖNYVKIADÓ ÉS KERESK.KFT.
Oldalak száma:
272
Borító:
KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly:
586 gr
ISBN:
9789634066378
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2018
Árukód:
2714880 / 1174834
Illusztráció:
KÉPEKKEL
Fordító:
Dobos Lídia
Fordító:
Gondáné Kaul Éva

Üres online:999

Könyv letöltése:1010

Az ár:

Meghan e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Meghan Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Meghan. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Meghan PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Letölt Könyv Meghan PDF EPUB; ingyenes e-könyv Meghan FB2 könyv pdf; Letöltés könyv Meghan FB2 DJVU; Online ingyen Olvasás Meghan FB2 RTF TXT; e-book Letöltés pdf Meghan DOC iBook;Olvassa el letöltés Meghan iPhone español; Ingyenes e-könyv Meghan KINDLE könyv;Letöltés online pdf 9789634066378 Meghan TXT magyar;Letöltés Online Meghan KINDLE;
Meghan teljes könyv
Meghan online spanyol
letöltési könyv Meghan Andrew Morton
letöltése könyv Meghan epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
letöltése pdf Meghan ingyen
letöltés Meghan epub ingyenes ipad
üres online Meghan pdf
Meghan book pdf
Meghan letöltés epub magyar
Meghan hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltési könyv Meghan pdf
Meghan pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
hangoskönyv Meghan
Meghan mobil könyv
letöltési könyv Meghan MOBI ingyen magyar
Meghan tanulni ingyen online


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Meghan.pdf

Meghan.ePub

ISBN: 9789634066378

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük