ingyenes

A tisztelet ereje Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Freddy Ballé – Michael Ballé

A tisztelet ereje

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

“Új, üzleti regényükben, a Lead with Respectben a szerzők, Michael és Freddy Ballé rámutatnak a lean igazi erejére, amely nem más mint az emberek fejlesztése a bevált eszközök és módszerek következetes alkalmazásával. A folyamat során pedig kialakul a versenyelőny egyetlen fenntartható forrása a folyamatos fejlődés kultúrája.

Ebben a lebilincselő és lényeglátó történetben Jane Delaney, a Southcape Software vezérigazgatója ráébred Andy Ward sensei segítségével, hogy a tisztelet alapú vezetés elsajátítása lehetővé teszi számára, hogy segítsen az embereknek a napi szintű fejlesztésben. Számunkra a lean lényege abban rejlik, hogy arra ösztökéljük magunkat és egymást is, hogy megtaláljuk az igazi problémákat, és minden egyes nap keményen dolgozzunk azon, hogy az embereket bevonjuk azok megoldásába. mondja Andy.

A Lead with Respect időszerű üzenete a lean új értelmezését hordozza. Miközben a lean nélkülözhetetlenné vált a vállalatok számára annak érdekében, hogy a globalizált gazdasági környezetben versenyben tudjanak maradni, addig a gyakorlatban alkalmazók közül a legtöbben úgy tekintenek rá, hogy ez csupán a folyamatokra való szigorú fókuszálás annak érdekében, hogy magasabb minőségű terméket és szolgáltatást produkáljanak. Ez olyan leszűkített értelmezése ennek a szemléletnek, ami lehetetlenné teszi az igazi erejének felismerését. A Ballé szerzőpáros eme harmadik regénye az első kettő a Shingo Research Award győztes The Gold Mine (Az aranybánya) és a The Lean Manager (A lean menedzser) úttörő abban, hogy hatalmas mennyiségű gyakorlati tudnivalót oszt meg a lean menedzsment legfontosabb, ám eddig legkevésbé értett aspektusáról: arról, hogy hogyan fejleszthetők az emberek a lean eszközeinek következetes alkalmazása által.

A könyvből megtanulhatjuk:
Hogyan alkalmazzuk a tisztelet alapú vezetést a már alkalmazott lean eszközökkel azért, hogy kialakítsunk egy valóban fenntartható lean kultúrát.
Milyen specifikus lépéseket kövessünk, hogy a lean szemléletű vezetés napi szokásunkká váljon.
Hogyan irányítsunk tisztelettel érzelmeken, konfliktuson, feszültségen és önbizalomhiányon át, amikkel majd szembe kell néznünk a lean transzformáció során.”

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

Kiadó:
LEAN ENTERPRISE INSTITUTE
Borító:
PUR RAGASZTÓKÖTÉS
Súly:
380 gr
ISBN:
9789631223576
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2015
Árukód:
2617976 / 1147182

Üres online:222

Könyv letöltése:1002

Az ár:

A tisztelet ereje e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

A tisztelet ereje Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub A tisztelet ereje. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a A tisztelet ereje PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Olvassa el a letöltés ingyenes online A tisztelet ereje E-könyv magyar pdf;Letöltés Online A tisztelet ereje DOC MOBI EPUB; Letöltés könyv A tisztelet ereje MOBI PDF; Online ingyen Olvasás A tisztelet ereje FB2 RTF TXT; e-book Letöltés pdf A tisztelet ereje könyv magyar; Ingyenes online A tisztelet ereje iBook iPad;Olvassa el A tisztelet ereje TXT iPhone;Letöltés online pdf 9789631223576 A tisztelet ereje DJVU AWZ;Letöltés Online A tisztelet ereje DOC iPhone;
A tisztelet ereje letöltés epub magyar
letöltés A tisztelet ereje epub ingyenes ipad
letöltési könyv A tisztelet ereje MOBI ingyen magyar
A tisztelet ereje pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
hangoskönyv A tisztelet ereje
letöltése pdf A tisztelet ereje ingyen
A tisztelet ereje book pdf
letöltési könyv A tisztelet ereje pdf
A tisztelet ereje mobil könyv
A tisztelet ereje teljes könyv
A tisztelet ereje hangoskönyv ingyenes magyarul online
A tisztelet ereje tanulni ingyen online
letöltése könyv A tisztelet ereje epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
A tisztelet ereje online spanyol
üres online A tisztelet ereje pdf
letöltési könyv A tisztelet ereje Freddy Ballé – Michael Ballé


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

A tisztelet ereje.pdf

A tisztelet ereje.ePub

ISBN: 9789631223576

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük