ingyenes

Hollywood magyar szemmel Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Bokor Pál

Hollywood magyar szemmel

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

Kik voltak Hollywood magyar alapítói, miért éppen zsidó származású, jóképességű, de tanulatlan magyar üzletemberek találták ki és építették fel az amerikai filmbirodalmat? Miként abszolválta a foghúzást tolcsvai szatócsboltjában WIlliam Fox édesapja? Hogyan került bajba a harmincas években maga William Fox, akit a nagy Upton Sinclair könyve sem tudott megóvni a börtöntől. Hogyan lett Oscar-díj a neve az amerikai filmakadémia díjának? Kik voltak a magyar Oscar-díjasok, akiknek száma már régen meghaladta a magyar Nobel-díjasokét? Miért nem vette át az aranyozott szobrocskát Dustin Hoffman? Ki volt az a hollywoodi producer, akinél Tom Cruise gyakran előszobázott? És kik voltak a legendás Új-Hollywood rendező óriásai?

Lebilincselő filmtörténeti sztorik sokaságát gyűjtötte egybe, állította időrendbe és rendszerbe, toldotta meg saját hazai kutatásainak eredményeivel a szerző. Hollywood-sorozatának harmadik, napjainkig terjedően kiegészített kiadásából az olvasó megtudhatja hogyan és miért találta ki Louis B. Mayer az Oscar-díjat. Hogyan keletkezett egy véletlennek köszönhetően Elizabeth Taylor egymillió dolláros gázsija, amelyet évtizedekkel később – már nem véletlenül – Joe Eszterhas első egymillió dolláros forgatókönyvírói honoráriuma követett. Részletesen körüljárja a szerző azt a mindenkit birizgáló kérdést is, hogy lehet-e pénzzel, befolyással, trükközéssel Oscar-díjat szerezni.

A kötet első része az Oscar-díj történetéről és díjazottjairól szól, a némafilmek korszakától egészen Matthew McConaughey-ig. A második rész a legnagyobb filmklasszikusokat- és sikerfilmeket létrehozó stúdiókat mutatja be, melyek ma is a Ricséről 14 évesen emigrált Adolph Zukor munkarendje szerint működnek. A harmadik pedig magukat a sztárokat hozza emberközelbe, kezdve a Fox által kiötlött sztárrendszer első csillagával, akit Theda Barának hívtak, a némafilmes Putty Liával és Bánki Vilmával. Ők valamikor ugyanolyan népszerűségnek örvendtek a filmrajongók világában, mint később Marilyn Monroe vagy napjainkban Angelina Jolie és Sandra Bullock.

Információ:

Formátum:pdf.epub.lit.ibooks
mobi.ogg.rtf

Kiadó:
ATLANTIC PRESS
Oldalak száma:
432
Borító:
KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly:
500 gr
ISBN:
9786155332586
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2014
Árukód:
2571085 / 1140026
Illusztráció:
FEKETE FEHÉR FOTÓK

Üres online:111

Könyv letöltése:888

Az ár:

Hollywood magyar szemmel e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Hollywood magyar szemmel Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Hollywood magyar szemmel. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Hollywood magyar szemmel PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Olvassa el a letöltés ingyenes online Hollywood magyar szemmel PDF EPUB; ingyenes e-könyv Hollywood magyar szemmel DOC MOBI EPUB;Letölthető ingyen Hollywood magyar szemmel MOBI PDF; e-book Letöltés Hollywood magyar szemmel iBook MOBI;Könyv letöltése Hollywood magyar szemmel DJVU EPUB;Olvassa el letöltés Hollywood magyar szemmel iBook iPad; Online 9786155332586 Hollywood magyar szemmel TXT iPhone; Ingyenes e-book pdf Hollywood magyar szemmel FB2 EPUB;Letöltés Online Hollywood magyar szemmel KINDLE;
Hollywood magyar szemmel teljes könyv
üres online Hollywood magyar szemmel pdf
letöltése pdf Hollywood magyar szemmel ingyen
Hollywood magyar szemmel online spanyol
letöltés Hollywood magyar szemmel epub ingyenes ipad
Hollywood magyar szemmel tanulni ingyen online
letöltési könyv Hollywood magyar szemmel MOBI ingyen magyar
letöltése könyv Hollywood magyar szemmel epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
letöltési könyv Hollywood magyar szemmel pdf
Hollywood magyar szemmel mobil könyv
Hollywood magyar szemmel letöltés epub magyar
Hollywood magyar szemmel book pdf
hangoskönyv Hollywood magyar szemmel
Hollywood magyar szemmel pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
Hollywood magyar szemmel hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltési könyv Hollywood magyar szemmel Bokor Pál


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Hollywood magyar szemmel.pdf

Hollywood magyar szemmel.ePub

ISBN: 9786155332586

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük