ingyenes

Mesepszichológia a gyakorlatban Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Kádár Annamária – Kerekes Valéria

Mesepszichológia a gyakorlatban

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

A mesékben a hős számos nehéz próbatételen keresztül jut el a céljáig. Gyermekünknek felnövekedése során ugyancsak meg kell küzdenie a külső és belső sárkányokkal, vagyis a külvilág kihívásai mellett saját félelmeivel, szorongásaival, kishitűségével, ellentmondásos érzéseivel, indulataival, vágyaival is – de a próbák alatt érik, fejlődik, válik egyre gazdagabbá a személyisége.
Az önbecsülés és a küzdőképesség megalapozása nem azt jelenti, hogy “kipárnázzuk” a világot gyermekünk körül, és mindent megteszünk, hogy elkerülje a negatív érzelmeket, hanem hogy segítünk ezeknek a megértésében, megélésében és a nehéz helyzetekkel való sikeres megküzdésben. Szülőként, pedagógusként nem járhatjuk végig helyette az útját, de hamuban sült pogácsaként rengeteg erőforrást tehetünk a tarisznyájába.
Szerzőtársammal, Kerekes Valériával egy olyan, a gyakorlatban jól használható könyvet szeretnénk az olvasóink – szülők, nagyszülők, pedagógusok – kezébe adni, amely megmutatja, hogy a saját és családtörténetünk megalkotása hogyan járul hozzá az önbecsülésünk növeléséhez, és hogy a rítusok, szokások kialakítása által miként lehet a külső-belső világunkban rendet teremteni. A kommunikációs és érzelmi tipológia, valamint a hozzá tartozó “használati útmutató” segít jobban megérteni gyermekünket, és rávilágít arra, hogy ugyanazt a küzdelmet többféleképpen is meg lehet vívni.
Konkrét foglalkozásvázlatokat is összeállítottunk a népmesék érzelmi fókuszból kiinduló feldolgozásához és a Lilla és Tündérbogyó című kötetben megjelent érzelmi intelligencia fejlesztő mesék játékos megközelítéséhez. A közel kétszáz módszertani és játékötlet a szülő-gyermek és a szülő-pedagógus kapcsolat mélyítését is segíti. Kívánjuk, hogy ezek a mesék és játékok keljenek életre a családokban, óvodákban és iskolákban!
A mesében a fiú addig nem indul szerencsét próbálni, amíg áldást nem kap a tervére. Hadd kedveskedjünk hát ezzel a régi erdélyi áldással minden szülőnek és pedagógusnak, aki a gyermek kísérőjéül szegődik ezen a kalandos, veszedelmekkel, kihívásokkal, ugyanakkor nagyon sok örömmel teli úton.
“Legyen előtted mindig út, fújjon hátad mögül a szél, melegen süsse arcodat a nap, az eső puhán essen földjeidre, s míg újra találkozunk, hordozzon tenyerén az Isten.”

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

Kiadó:
KULCSLYUK KIADÓ KFT.
Oldalak száma:
271
Borító:
CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly:
434 gr
ISBN:
9786155281440
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2017
Árukód:
2709247 / 1170832

Üres online:1112

Könyv letöltése:222

Az ár:

Mesepszichológia a gyakorlatban e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Mesepszichológia a gyakorlatban Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Mesepszichológia a gyakorlatban. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Mesepszichológia a gyakorlatban PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Olvassa el a letöltés ingyenes online Mesepszichológia a gyakorlatban E-könyv magyar pdf; ingyenes e-könyv Mesepszichológia a gyakorlatban DOC MOBI EPUB; Letöltés könyv Mesepszichológia a gyakorlatban FB2 DJVU;Letöltés ebook pdf Mesepszichológia a gyakorlatban iBook MOBI; Ingyenes online olvasás Mesepszichológia a gyakorlatban DJVU EPUB;Olvassa el letöltés Mesepszichológia a gyakorlatban iPhone español; Ingyenes e-könyv Mesepszichológia a gyakorlatban KINDLE könyv;Letöltés online pdf 9786155281440 Mesepszichológia a gyakorlatban TXT magyar;Letöltés Online Mesepszichológia a gyakorlatban iPad TXT;
hangoskönyv Mesepszichológia a gyakorlatban
letöltési könyv Mesepszichológia a gyakorlatban MOBI ingyen magyar
Mesepszichológia a gyakorlatban online spanyol
Mesepszichológia a gyakorlatban hangoskönyv ingyenes magyarul online
Mesepszichológia a gyakorlatban book pdf
letöltése pdf Mesepszichológia a gyakorlatban ingyen
Mesepszichológia a gyakorlatban mobil könyv
letöltés Mesepszichológia a gyakorlatban epub ingyenes ipad
Mesepszichológia a gyakorlatban tanulni ingyen online
letöltési könyv Mesepszichológia a gyakorlatban pdf
Mesepszichológia a gyakorlatban letöltés epub magyar
letöltési könyv Mesepszichológia a gyakorlatban Kádár Annamária – Kerekes Valéria
Mesepszichológia a gyakorlatban teljes könyv
üres online Mesepszichológia a gyakorlatban pdf
Mesepszichológia a gyakorlatban pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
letöltése könyv Mesepszichológia a gyakorlatban epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Mesepszichológia a gyakorlatban.pdf

Mesepszichológia a gyakorlatban.ePub

ISBN: 9786155281440

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük