E-könyv ingyenes

Örökölt családminták Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Mark Wolynn

Örökölt családminták

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

Depresszió. Szorongás. Krónikus fájdalom. Fóbiák. Rögeszmés gondolatok. Vajon lehetséges, hogy e nehézségek gyökereit nem az életünk során átélt élményeinkben vagy az agyunk kémiai egyensúlyának felborulásában kell keresnünk, hanem a szüleink, a nagyszüleink, sőt, akár a dédszüleink történetében? A bizonyítékok elsöprő erejűek. Az elmúlt néhány év során végzett tudományos kutatások alátámasztják azt, amit már régóta sejtettünk: a traumás élmények örökölhetők. Lehet, hogy az, aki az eredeti traumát elszenvedte, már meghalt, vagy a történet feledésbe merült, az emlékek és az érzések azonban tovább élhetnek. Bele vannak kódolva a génjeinkbe, és felbukkannak a mindennapi nyelvhasználatunkban.
Az örökölt családi traumák területének úttörőjeként Mark Wolynn több mint húsz éve végez terápiás munkát egyénekkel és csoportokkal. Örökölt családminták című könyvéből megismerhetjük módszerét, az alapnyelvezet feltárásán alapuló megközelítést. A diagnosztikai célú leltárkészítés révén feltárhatjuk a mindennapos szóhasználatunkban, a viselkedésmintáinkban és a fizikai tüneteinkben alakot öltő félelmeket és szorongásokat. A kötetben bemutatott technikákkal feltérképezhetők a generációkra visszakövethető élmények, a vizualizáció és a közvetlen dialógus eszközei pedig segítenek kiépíteni az utat, melyen haladva helyrehozhatjuk az életünket és az egészségünket. Kideríthetjük, hogy a traumás örökségek hatása sokkal fontosabb szerepet játszik az érzelmi és fizikai egészségünkben, mint eddig gondoltuk. A szerző módszere lehetőséget nyújt olyan régóta fennálló nehézségek leküzdésére is, amelyek sok esetben ellenállnak a hagyományos terápiás és gyógyszeres kezeléseknek.

Mark Wolynn az amerikai The Family Constellation Institute alapítója és igazgatója. Számos pszichiátriai képzési központban, klinikán, kórházban és intézetben tanított. Cikkei az Elephant Journal és a Psych Central című szaklapokban, költeményei pedig a The New Yorkerben jelentek meg. Jelenleg a San Francisco-öböl közelében él.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

Kiadó:
ÉDESVÍZ KIADÓ
Oldalak száma:
280
Borító:
KEMÉNYTÁBLA
Súly:
424 gr
ISBN:
9789635297023
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2017
Árukód:
2702038 / 1167921
Fordító:
Kovács Zsuzsa

Üres online:444

Könyv letöltése:665

Az ár:

Örökölt családminták e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Örökölt családminták Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Örökölt családminták. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Örökölt családminták PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Olvassa el a letöltés ingyenes online Örökölt családminták E-könyv magyar pdf;Letöltés Online Örökölt családminták FB2 könyv pdf; Letöltés könyv Örökölt családminták MOBI PDF; e-book Letöltés Örökölt családminták iBook MOBI; Ingyenes online olvasás Örökölt családminták könyv magyar;Olvassa el letöltés Örökölt családminták PDF DOC; pdf könyv Örökölt családminták KINDLE könyv;Letöltés online pdf 9789635297023 Örökölt családminták FB2 EPUB;Letöltés Online Örökölt családminták KINDLE;
letöltés Örökölt családminták epub ingyenes ipad
Örökölt családminták hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltése könyv Örökölt családminták epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Örökölt családminták pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
letöltési könyv Örökölt családminták pdf
Örökölt családminták online spanyol
Örökölt családminták book pdf
Örökölt családminták tanulni ingyen online
Örökölt családminták mobil könyv
letöltési könyv Örökölt családminták MOBI ingyen magyar
üres online Örökölt családminták pdf
Örökölt családminták teljes könyv
Örökölt családminták letöltés epub magyar
letöltési könyv Örökölt családminták Mark Wolynn
hangoskönyv Örökölt családminták
letöltése pdf Örökölt családminták ingyen


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Örökölt családminták.pdf

Örökölt családminták.ePub

ISBN: 9789635297023

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük