E-könyv ingyenes

Steve Jobs Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Karen Blumenthal

Steve Jobs

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

iPod. iPhone. iPad. iTunes. Mac. És egy név mindezek mögött: Steve Jobs. Az Apple-vezér és Pixar társalapító első hivatalos életrajza egy nem mindennapi ember életébe enged betekintést.

A könyv írója az elmúlt két év során több, mint negyven alkalommal beszélgetett Steve Jobsszal. Ezek a beszélgetések szolgáltak a könyv gerincéül, amit tovább színesített vagy éppen árnyalt a több, mint 100 – családtagokkal, barátokkal, ellenségekkel, versenytársakkal és kollégákkal készített – interjú. Ezekből bontakozik ki Steve Jobs eseményekben gazdag élete. Egy olyan emberé, akinek páratlan kreativitása, tökéletesség iránti szenvedélye és fékezhetetlen lelkesedése 6 ágazatot forradalmasított: személyi számítógép, animációs film, zene, telefon, táblaszámítógép és a digitális könyvkiadás.
Egy olyan világban, amelyben a társadalmak a digitális kor gazdaságát építik, Jobs a legnagyobb példakép. Felismerte, hogy a XXI. században az értékteremtés igazán hatékony módja a kreativitás és a technológia összekapcsolása, s ezért olyan vállalatot hozott létre, amelyben a határtalan képzelet egyedülálló mérnöki teljesítménnyel párosul.
Jobs közreműködött a könyv készítésében, de teljesen szabad kezet adott az írónak, sőt arról a jogáról is lemondott, hogy a kéziratot nyomdába kerülés előtt átolvassa. Kifejezésre juttatta, hogy vele és az életével kapcsolatban nincs tabutéma, sőt ösztönözte az embereket, hogy őszintén nyilatkozzanak róla: ,,Sok dolgot követtem el, amire nem vagyok büszke. Mint például, hogy teherbe ejtettem a barátnőmet 23 évesen, és ezt nem is kezeltem a legszebben.” – mondta. ,,De nincs semmi olyan sötét titkom, ami ne kerülhetne felszínre.”
Jobs nyíltan – sőt néha már brutális őszinteséggel – beszél munkatársairól és versenytársairól. A barátai, ellenségei és kollégái pedig kendőzetlenül nyilatkoznak szenvedélyeiről, félelmeiről, megalkuvást nem tűrő tökéletesség utáni vágyáról, gonoszságairól és a mindent ellenőrizni akaró megszállottságáról – azaz mindazokról a dolgokról, amiknek eredményeképpen a nevéhez fűződő korszakalkotó dolgok megszülethettek.
Jobs a vele kapcsolatba kerülőket könnyen az őrületbe tudta kergetni. De személyisége annyira elválaszthatatlan a nevéhez fűződő újításoktól, ahogy az Apple számítógépe az operációs rendszerétől. Így Steve Jobs élettörténete egyszerre példaértékű és tanulságos, tele leckékkel innovációról, jellemről, vezetésről és értékekről.

Walter Isaacson az Aspen Intézet vezérigazgatója, aki korábban a Time főszerkesztője és a CNN elnöke volt. Olyan sikerkönyvek írója, mint az Kissinger életrajz és az Einstein: egy zseni élete és világa.

Információ:

Formátum:pdf.epub.lit.ibooks
mobi.ogg.rtf

Kiadó:
HARPER COLLINS PUBLISHERS
Oldalak száma:
310
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
256 gr
ISBN:
9781408832066
Nyelv:
ANGOL
Kiadás éve:
2012
Árukód:
2233896 / 1088548
Illusztráció:
FEKETE-FEHÉR KÉPEKKEL

Üres online:333

Könyv letöltése:444

Az ár:

Steve Jobs e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Steve Jobs Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Steve Jobs. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Steve Jobs PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Olvassa el a letöltés ingyenes online Steve Jobs MOBI TXT; ingyenes e-könyv Steve Jobs DOC MOBI EPUB;Letölthető ingyen Steve Jobs MOBI PDF; Online ingyen Olvasás Steve Jobs iBook MOBI; Ingyenes online olvasás Steve Jobs DOC iBook; Ingyenes online Steve Jobs PDF DOC; ebook pdf Steve Jobs TXT iPhone;Letöltés online pdf 9781408832066 Steve Jobs FB2 EPUB;Letöltés Online Steve Jobs iPad TXT;
letöltése pdf Steve Jobs ingyen
Steve Jobs teljes könyv
letöltési könyv Steve Jobs MOBI ingyen magyar
letöltés Steve Jobs epub ingyenes ipad
üres online Steve Jobs pdf
letöltési könyv Steve Jobs pdf
hangoskönyv Steve Jobs
Steve Jobs online spanyol
Steve Jobs tanulni ingyen online
Steve Jobs hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltési könyv Steve Jobs Karen Blumenthal
letöltése könyv Steve Jobs epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Steve Jobs mobil könyv
Steve Jobs letöltés epub magyar
Steve Jobs book pdf
Steve Jobs pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Steve Jobs.pdf

Steve Jobs.ePub

ISBN: 9781408832066

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük