E-könyv ingyenes

Sylvia a Moszad-harcos Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Ram Oren

Sylvia a Moszad-harcos

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

Hogyan válik valaki hírszerzővé? Milyen alkalmassági szempontok alapján választják ki a titkosszolgálat leendő tagját? Miként zajlik az időigényes és szigorú kiképzés? Milyen próbákon és vizsgákon kell a jelöltnek túljutnia, hogy aztán önállóan vehessen részt operatív akciókban?

A Moszad, vagyis az izraeli titkosszolgálat legfőbb tevékenysége a színfalak mögött zajlik. E könyv szerzői most mégis arra vállalkoztak, hogy valóságos események alapján adjanak választ e kérdésekre.

Sylvia Rafaelt és életútját állítja a középpontba ez a fekete-fehér fotókkal is dokumentált kötet. A gyönyörű, intelligens, különleges asszony, jóllehet nem született zsidónak a vallás szabályai szerint, mégis e néphez tartozott, s elkötelezte magát sorsa és jövője mellett. Mélységes küldetéstudata segíti abban, hogy a Moszad egyik legsikeresebb hírszerzőjévé váljon.

Az 1970-es években a Moszad ádáz küzdelmet folytat a leghírhedtebb arab terrorszervezet, a Fekete Szeptember ellen, amelynek a nevét leginkább a müncheni olimpia idején, az izraeli sportolók lemészárlása után tanulta meg a világ. A terroristák vezetője, a merénylet kiötlője, Ali Haszan Szalama után indul meg a hajtóvadászat, amelyben Sylvia a különleges operatív egység tagjaként vehet részt, miután lépésről lépésre teljesítette a kiképzés követelményeit.

A mindkét oldalon szervezett elszánt akciók, sikeres és kudarcot valló merényletek valóban megtörténtek. De a tények átélhető élménnyé válnak a heves érzelmek: a düh, a bosszúvágy, az elkeseredés, a kiábrándulás és a párhuzamos romantikus szerelmi történetek tükrében.

A szerzők:

Ram Oren, a küldöncből lett újságíró, ügyvéd és kiadótulajdonos, Izrael első számú best-seller írója: regényei eddig több mint 1 millió példányban jelentek meg. Kiválóan ért drámai helyzetek és karakteres szereplők megteremtéséhez, az izgalom és a romantika közötti feszültség fenntartásához ezért is tekintik az izraeli John Grishamnek.

Moti Kfir több fontos tisztséget töltött be az izraeli titkosszolgálat operatív egységénél, többek között ő vezette az egység kiképző intézményét. A történelemtudományok doktora címet a párizsi Sorbonne-on szerezte.

Információ:

Formátum:.pdf.djvu.epub.mobi.txt
fb2.ibooks.lit.ogg

Kiadó:
VINCE KIADÓ KFT
Oldalak száma:
342
Borító:
PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:
340 gr
ISBN:
9789633030356
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2011
Árukód:
2218906 / 1074981
Illusztráció:
FEKETE- FEHÉR FOTÓKKAL
Fordító:
Halász András

Üres online:999

Könyv letöltése:1007

Az ár:

Sylvia a Moszad-harcos e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Sylvia a Moszad-harcos Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Sylvia a Moszad-harcos. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Sylvia a Moszad-harcos PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Letölt Könyv Sylvia a Moszad-harcos E-könyv magyar pdf;Letöltés Online Sylvia a Moszad-harcos DOC MOBI EPUB;Letölthető ingyen Sylvia a Moszad-harcos FB2 DJVU;Letöltés ebook pdf Sylvia a Moszad-harcos iBook MOBI; e-book Letöltés pdf Sylvia a Moszad-harcos könyv magyar;Olvassa el letöltés Sylvia a Moszad-harcos iPhone español; Online 9789633030356 Sylvia a Moszad-harcos TXT iPhone; Ingyenes e-book pdf Sylvia a Moszad-harcos DJVU AWZ;Letöltés Online Sylvia a Moszad-harcos KINDLE;
letöltése pdf Sylvia a Moszad-harcos ingyen
letöltési könyv Sylvia a Moszad-harcos MOBI ingyen magyar
Sylvia a Moszad-harcos book pdf
Sylvia a Moszad-harcos hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltési könyv Sylvia a Moszad-harcos Ram Oren
Sylvia a Moszad-harcos online spanyol
hangoskönyv Sylvia a Moszad-harcos
üres online Sylvia a Moszad-harcos pdf
Sylvia a Moszad-harcos mobil könyv
letöltés Sylvia a Moszad-harcos epub ingyenes ipad
Sylvia a Moszad-harcos teljes könyv
Sylvia a Moszad-harcos tanulni ingyen online
letöltése könyv Sylvia a Moszad-harcos epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Sylvia a Moszad-harcos letöltés epub magyar
letöltési könyv Sylvia a Moszad-harcos pdf
Sylvia a Moszad-harcos pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Sylvia a Moszad-harcos.pdf

Sylvia a Moszad-harcos.ePub

ISBN: 9789633030356

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük