E-könyv ingyenes

Vezetés Letöltés INGYENES PDF [EPUB/MOBI]

Alex Ferguson – Michael Moritz

Vezetés

Nyelv: Magyar
Ár: INGYENES

Könyv letöltése

Nekem kellett mindenkivel megértetnem, hogy a lehetetlen is lehetséges. Ez a különbség a vezetés és a menedzselés között.

Mi kell ahhoz, hogy évtizedeken át a legjobbak között legyen a csapatunk?
Sir Alex Ferguson 38 évet töltött különféle futballklubok élén, és elképesztően sokszor, összesen 49-szer gyűjtött be különféle trófeákat. Vezetése alatt a Manchester United a világ egyik legnagyobb kereskedelmi márkájává nőtte ki magát.
Inspiráló és őszinte könyvében Sir Alex felfedi pályafutása titkait. Körüljárja a vezetési stílusához kapcsolódó témákat, mint például a fegyelem, az irányítás, a csapatmunka és a motiváció, de kifejt olyan kevésbé egyértelmű aspektusokat, mint a feladatok delegálása, az adatelemzés vagy éppen a kudarccal való szembenézés.
A bölcsességgel, humorral és találó gondolatokkal teli könyvet Sir Alex régi barátjával, a befektető Sir Michael Moritz-cal közösen írta. Történetei a futball és a sporttal együtt járó siker körül forognak, ami Sir Alexet ezen a pályán kísérte, de a leírtakból mindenki okulhat. Akár egy céget irányítunk, akár egy osztályteremben tanítunk vagy egy kisebb csapattal dolgozunk, a könyv mindenképpen segíthet abban, hogy jobb vezetővé válnunk.

SIR ALEX FERGUSON
1941-ben született a skóciai Govanben. A gólerős középcsatárt 1967-ben a Glasgow Rangers igazolta le, akkor rekordnak számító összegért. 1974-ben került az East Stirlingshire, majd a St. Mirren élére edzőként, majd csatlakozott az Aberdeenhez, ahol sorra érte el a sikereket a skót bajnokságban, s végül 1983-ban a Kupagyőztesek Európa Kupáján a Real Madrid legyőzésével a neve szélesebb körben is ismertté vált.
1986-ban nevezték ki a Manchester United élére, és csapatával 38 trófeára tett szert: többek között ötször nyertek FA-kupát, 13-szor végeztek első helyen az angol bajnokságban és kétszer nyertek Bajnokok Ligáját. Miután a United 1999-ben triplázott és mindhárom nagy trófeát elhódította, lovaggá ütötték. Az általa begyűjtött 49 trófeával minden idők legsikeresebb brit focimenedzsere.
2013-ban jelentette be visszavonulását, de a Unitednél továbbra is igazgatóként szolgálja a klubot, míg óraadó tanárként a Harvard Üzleti Iskola menedzseroktatási programjában vesz részt.

SIR MICHAEL MORITZ
Cardiffban született, iskoláit Oxfordban végezte, majd az 1970-es évek végén újságíróként dolgozott az Egyesült Államokban a Time magazinnál. Ez idő alatt ismerte meg a fiatal Steve Jobsot és írta meg első könyvét az Apple-ről Little Kingdom: The Private Story of Apple Computer (A kis királyság Az Apple Computer magántörténete) címmel. Moritz társszerzőként írt másik üzleti tárgyú könyve a Going for Broke: The Chrysler Story (Mindent kockára tenni A Chrysler sztori) címmel jelent meg.
1986-ban csatlakozott a Szilícium-völgyben működő Sequoia Capitalhez, amely szoros szövetséget kötött fiatal cégalapítókkal és ebből olyan vállalatok nőttek ki, amelyek értéke mára megközelíti a 1,5 billió dollárt ennél többet egyetlen magánbefektető cég sem ért még el a világon. Elsőként invesztáltak olyan cégekbe, mint az Apple és a Cisco, míg az újabb befektetéseik között megtaláljuk a YouTube-ot, az Airbnbt, a Dropboxot és a WhatsAppot. Michael Moritz olyan cégek igazgatótanácsában foglal helyet, mint a Google, a Yahoo!, a PayPal és a LinkedIn. 2012-ben a Sequoia Capital elnöke lett és 2013-ban lovaggá ütötték.

Információ:

Formátum:epub.pdf.mobi.fb2
ibooks.txt.lit

Kiadó:
HVG Könyvek
Oldalak száma:
372
Borító:
KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly:
746 gr
ISBN:
9789633043769
Nyelv:
MAGYAR
Kiadás éve:
2016
Árukód:
2692905 / 1162705
Illusztráció:
KÉPMELLÉKLETTEL
Fordító:
Bojár Péter

Üres online:1004

Könyv letöltése:1010

Az ár:

Vezetés e-könyv(könyv) (HUF-0.00Ft)

Vezetés Hangoskönyv (HUF-0.00Ft)

Könyv letöltése

Sok tapasztalat és tudás hozzáadása. Itt készíthet PDF Special ePub Vezetés. PDF, Kindle, Ebook, ePub és Mobi elérhető ezen az oldalon. Természetesen a Vezetés PDF könyv modern letöltése nagyon érdekes. Nem kell megvásárolnia, mert ingyen letöltjük. Szerezd meg a Kindle-t vagy töltsd le az ingyenes Kindle Reading alkalmazást

CÍMKÉK:

Letölt Könyv Vezetés MOBI TXT;Letöltés Online Vezetés DOC MOBI EPUB;Letölthető ingyen Vezetés FB2 DJVU; e-book Letöltés Vezetés FB2 RTF TXT; Ingyenes online olvasás Vezetés könyv magyar;Olvassa el letöltés Vezetés iPhone español; Letöltés Vezetés TXT iPhone; Ingyenes e-book pdf Vezetés DJVU AWZ;Letöltés Online Vezetés iPad TXT;
Vezetés book pdf
letöltési könyv Vezetés Alex Ferguson – Michael Moritz
Vezetés letöltés epub magyar
Vezetés teljes könyv
hangoskönyv Vezetés
letöltése pdf Vezetés ingyen
Vezetés pdf Töltse le az ingyenes magyar legújabb verziót
üres online Vezetés pdf
letöltése könyv Vezetés epub magyarul ingyen regisztrálás nélkül
Vezetés tanulni ingyen online
Vezetés online spanyol
Vezetés hangoskönyv ingyenes magyarul online
letöltési könyv Vezetés MOBI ingyen magyar
letöltés Vezetés epub ingyenes ipad
letöltési könyv Vezetés pdf
Vezetés mobil könyv


a tudatalattid határtalan ereje pdf
lajos antal a tudatalattid határtalan ereje pdf
a fiatalság titka – a telomer-hatás pdf
családom és egyéb állatfajták pdf
tony buzan elmetérképezés mesterfokon pdf
elmetérképezés mesterfokon pdf
dan brown eredet pdf letöltés ingyen

Vezetés.pdf

Vezetés.ePub

ISBN: 9789633043769

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük